Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и снимки от срещата в Габрово, Люляците

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ето малко снимки и от мен

обещаните от снощи
    Прикачени файлове
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ето ни и нас ние се прибрахме в 22.30/ч. Ходихме до Априлци и Троянския Манастир Излишно е да казвам, че срещата, мястото, хората и организацията бяха повече от перфектни, за което едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички!
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
        Ето ни и нас ние се прибрахме в 22.30/ч. Ходихме до Априлци и Троянския Манастир Излишно е да казвам, че срещата, мястото, хората и организацията бяха повече от перфектни, за което едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички!
        хаха колега като си ходил на троянския манатастир .. да не би да си им видял асансиора който слагахме по миналата година .. !? :P :P
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Качих в галерията моите снимки, както и снимките на dobrujanetza. Включват снимки както от самата среща на Люляците, така и няколко от пещерата Бачо Киро и няколко от Търново.

Коментар

Аз бил ли съъъъъм, не съм ли биииил? Що тъй съм останал встрани от камерите?

Коментар

Има те,има те.И Живка я има.Мернахте из кадрите.
              Прикачени файлове
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Качих и снимките на kosta.Гледай, народе!!!

Коментар

Само тя се мерна и то защото снимите й са мои!

Коментар

Наше гардже грозно нема-от хубави по-хубави :P
                    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Нашите снимки ги качих у ниделя през нощта.Много яка среща се получи.И снимките не са лоши.Давайте идеи за следващата среща.

Коментар

@dobrujanetza:Седнали сме с братчеда и брата, пием си добруджанска със мешана салатка и си мислим за следващата среща Наздраве!П.П. Не си мислете че няма нищо общо със срещата. Има има.

Коментар

Immortal написа:
                          @dobrujanetza:Седнали сме с братчеда и брата, пием си добруджанска със мешана салатка и си мислим за следващата среща Наздраве!П.П. Не си мислете че няма нищо общо със срещата. Има има.
                          Мноо е якака тая добруджанската. Дидо, направо ви завиждам.

Коментар

Следващата вече е обявена http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=45097Ей, не мога да си почина като хората от тези срещи

Коментар

Съжалявам, но по време на следващата среща ще се пека на морето. Хем ми е ред, хем ми се пада
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

ilkor написа:
                                Следващата вече е обявена http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=45097Ей, не мога да си почина като хората от тези срещи
                                Ние ще я пропуснем, по мое изчисление ще ми струва около 150 лв. който не ми се дават за един ден !
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X