Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1st Italian Track day - 22.08.2009

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще се видим когато ни нареждат :D
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

SGB написа:
      Колеги и ния с Алфите ще се чакаме 7.00 на Лукойла, така че явно се очертава доста голяма колона от италианки.
      За това говорех!!! Айде лягам чее ... :D
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Кой сега е най-гледания Фиат, а?

Коментар

Мн голяма тъпотия ... Просто само къде дадох пари за бензин ... Никва организация 1000 коли наредени на пистата 100 4овека ... във всеки клас по 3-4 коли ... абе мн зле дано сега на ЕЛин Пелин да е по интересно !!!

Коментар

дайте някоя снимка на по наточена бегачка де

Коментар

S1riUs написа:
              Мн голяма тъпотия ... Просто само къде дадох пари за бензин ... Никва организация 1000 коли наредени на пистата 100 4овека ... във всеки клас по 3-4 коли ... абе мн зле дано сега на ЕЛин Пелин да е по интересно !!!
              Ти за това ли се регистрира - да блеснеш с многото акъл който имаш, а?Или си слънчасал днес и сега си с висока температура?

Коментар

Airfan написа:
                Кой сега е най-гледания Фиат, а?
                ако някой има нещо против да се обърне към мен :D

Коментар

1115 написа:
                  S1riUs написа:
                  Ти за това ли се регистрира - да блеснеш с многото акъл който имаш, а?Или си слънчасал днес и сега си с висока температура?
                  Не Просто съвалявам 4е отидох ... фен съм ма по тъпо нема пи4 ... по добре да бях оти6ъл на Велико Търново на Мото Събора ... незнам от къде си но днеска има6е по малко хора отколкото петък на Бояна в София ... тва ми е мнението и си го казвам

Коментар

S1riUs написа:
                    Не Просто съвалявам 4е отидох ... фен съм ма по тъпо нема пи4 ... по добре да бях оти6ъл на Велико Търново на Мото Събора ... незнам от къде си но днеска има6е по малко хора отколкото петък на Бояна в София ... тва ми е мнението и си го казвам
                    Колега,оправи си правописа и словореда Не си в някой тъп чат
                    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

не е важно колко хора е имало,а как са прекарали аз искрено си признавам,че се РАЗМАЗАХ просто Колеги очаквайте клипове от нашия клуб
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                        не е важно колко хора е имало,а как са прекарали аз искрено си признавам,че се РАЗМАЗАХ просто Колеги очаквайте клипове от нашия клуб
                        Хайде давайте да гледаме.И на живо ви видяхме,ама на клиповете е по-по холивудски. :D
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                          Tqnkata написа:
                          Хайде давайте да гледаме.И на живо ви видяхме,ама на клиповете е по-по холивудски. :D
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Снимки от срещата

Коментар

Поздрав за Airfan с последната снимка : http://gall.fiat-bg.org/v/BG/PD/1_It...200px.jpg.html
                              Grande Punto 1.3 75 hp
                              Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Аз също мога да си призная, че тотално си направих кефа За пръв път карах на писта, с фабрична кола, но кефа си е уникален... за жалост не ми беше добре, а и приятелката ми имаше ангажимент в 18:30 и успях да карам само 2 сесии...

Коментар

Working...
                                X