всеки желаещ да влезе на територията на пистата ще заплаща 5 лева вход. Колите на всички желаещи ще са на територията на пистата Има капацитет за 1000 автомобила Споко. След като влезете стюарди ще ви опътят къде да паркирате. За автомобилите няма такса илибилет
Генералните партнъори на 1st Italian Track Day - АXM-AUTO ще предложат на посетителите на мероприятието 15% отстъпка с всеки закупен билет. Билетът е на стойност 5 лева, но ще служи и като талон за еднократна отстъпка в магазинната мрежа на АXM-AUTO в страната до 31.10.2009. Тази промоция се прави за първи път от спонсор на мероприятие на писта Дракон.www.alfisti.bg
Originally Posted by pla_y_men
Алфата си е Алфа, а ФИАТ-а не е Алфа!
Ма кажете в колко часа точно през деня или през ноща в кой ден, че аз нищо не разбрах.... Ивинявам се за некомпетентността, но какво да се прави! Искам и аз да тръгна с цялата колона, но чакам вашия отговор
Задаваш ми същия въпрос... Незнам колко ще се съберем аз ще съм там до към 7:15-20! Зависи дали дойде някой изобщо.. това зависи от вас! По-късно не мисля да тръгвам, защото става голяма хамалогия на входа.
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
хайде хайде всички утре да са на линия,ама Тянка кво ще кажеш да ни чакате на входа на с.Труд в 08:30,а?ние ще сме около 3-4-5-6 коли от Стара Загора. :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Като гледам колко сте като нищо утре по обяд и аз може да мина да видя за какво иде реч по калояново жалко че по рано имам ангажименти по пловдив но след това ще завъртя по калояново да видим бегачките
Коментар