Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1st Italian Track day - 22.08.2009

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще се опитам да докарам "кочинката" , ако не друго ще кандидатствам за награда за най-дърт автомобил дошъл на собствен ход до мероприятието.
    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Ааа колега аз съм с по-стара машина.Само едни прагове да лепна и се включвам и аз в обиколките :D
      Fiat Uno Mk1 1.3

Коментар

mstar написа:
        Ааа колега аз съм с по-стара машина.Само едни прагове да лепна и се включвам и аз в обиколките :D
        Колега , мисля само да отразя присъствие. Не искам да я тормозя горката. Ще ми е приятно да се запознаем на място (ако не ми мине котка път).

Коментар

Този път и аз се надявам да успея

Коментар

Tогава предлагам 7 на Лукойла (след Караулката) за да стигнем до към 8:30-40! По-късно настава хамалогия на входа, а й участниците преглед трябва да минем! Така че аз отлепвам към 7:15 най-късно!
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

участницте до тукhttp://www.alfisti.bg/index.php?lang=2&cat=89
              Originally Posted by pla_y_men
              Алфата си е Алфа, а ФИАТ-а не е Алфа!

Коментар

Executer написа:
                Tогава предлагам 7 на Лукойла (след Караулката) за да стигнем до към 8:30-40! По-късно настава хамалогия на входа, а й участниците преглед трябва да минем! Така че аз отлепвам към 7:15 най-късно!
                и колко човека се очертава да се съберат там на лукойла
                Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
                  и колко човека се очертава да се съберат там на лукойла
                  Мислиш ли че знам? Аз ще бъда там, който иска да путуваме заедно нека да заповяда!
                  ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                  // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Програма 1st Italian Track Day - 22.АВГУСТ.2009Начало 09:00. Записалите се за участие в надпреварата на пистата ще преминат през технически преглед, а тези който желаят да карат на писта, но не са си закупили пропуск ще могат да го направят през целия ден по време на мероприятието. От 09:00 часа до 11:30 стюарди ще подреждат автомобилите на парадния паркинг. За всички посетители дошли с автомобили от други марки освен италиански ще има специален паркинг зад сградата на пистата. От 11:30 - 12:30 ще бъде дадено начало на времето отделено на трите клуба.През целия ден ще продължи карането на пистата. В 18:30 ще се проведе награждаването. 19:00 край на мероприятието.По време на мероприятието са осигурени:Контрола на входаОхранаЛинейкаСтюарди на паркингаОбучени стюарди на пистатаВодещВремеизмервачиСтартериПромотъриГумаджи йницаРепатракСейфти карОсигурени са каски и бонета на цена 1 лев.На пистата има всички удобства: храна, напитки, тоалетна, трибуни и навеси.Събитието ще се осъществи под шапката и организацията на екипа на Alfisti.bg с генералното съдействие на АХМ-АUТО, дългогодишните ни партнъори, спосори и съорганизатори от T&N CAR, както и LAPTOPBG, МILANO MOTORS, АВТОЦЕНТЪР БУРГАС. Организацията се подели с Клуб Алфа Ромео България, Фиат Форум България, и Ланча Клуб България. Фиат Форум България организират и спонсорират специална надпревара за публиката на пистата. Всеки един билет за вход ще бъде и талон за намаление и дава право на 15% отстъпка от стоките в магазините на AXM-AUTO в магазинната им мрежа в цялата страна. МILANO MOTORS ще представят на публиката Alfa MiTo и ще осигурят наградите за победителите.Очаквайте още изненади и промоции!До скоро!www.alfisti.bg

Коментар

Необходимо ли е да заявявам предварително , че ще съм наблюдател и да депозирам пари (доколкото разбрах 5 лева)? Как да докажа , че съм от фиат форума и да си изложа кочинката на показ (като един от дъртите автомобили)? Благодаря предварително за отговора.

Коментар

Re:

T_SHOW написа:
                        Необходимо ли е да заявявам предварително , че ще съм наблюдател и да депозирам пари (доколкото разбрах 5 лева)? Как да докажа , че съм от фиат форума и да си изложа кочинката на показ (като един от дъртите автомобили)? Благодаря предварително за отговора.
                        хубав въпрос
                        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Re:

vaskoni_1980 написа:
                          T_SHOW написа:
                          хубав въпрос
                          Айде че и аз се интересувам...
                          Уважавам тези,които ме уважават!
                          Clube do Marea!

Коментар

Re:

V.Vencislavov написа:
                            vaskoni_1980 написа:
                            T_SHOW написа:
                            хубав въпрос
                            Айде че и аз се интересувам...
                            Ако се интересувате за 5-те лева,това най-вероятно ще е входна такса за автомобили,а който не иска да паркира вътре ще влиза без пари ама колата му ще е извън пистата на неохраняем паркинг.Така си мисля поне досега навсякъде така е било.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

всеки желаещ да влезе на територията на пистата ще заплаща 5 лева вход. Колите на всички желаещи ще са на територията на пистата Има капацитет за 1000 автомобила Споко. След като влезете стюарди ще ви опътят къде да паркирате. За автомобилите няма такса илибилет

Коментар

Re:

T_SHOW написа:
                                споко бе твоята кола е интересна така че си добре дошъл

Коментар

Working...
                                X