Executer написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1st Italian Track day - 22.08.2009
Collapse
X
-
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
-
svetkos_ написа:Браво, аз смятам да съм от кибиците. Все още ми е "нова" колицата и искам дай се нарадвам . Иначе в колона, ще избием рибата, сигурно ще е много яко... Дано успя да си взема почивен точно в събота, че вече шампионатите ще са започнали и ще имам адски много работа, а съм единак...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:svetkos_ написа:Браво, аз смятам да съм от кибиците. Все още ми е "нова" колицата и искам дай се нарадвам . Иначе в колона, ще избием рибата, сигурно ще е много яко... Дано успя да си взема почивен точно в събота, че вече шампионатите ще са започнали и ще имам адски много работа, а съм единак...NOW: ???
Коментар
-
svetkos_ написа:Хубаво кафенце, ама нали трябва да има място да се съберем. Пък едва ли ще се само тримата от София... Ще го измислим, има още време.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
следете сайта на алфисти за инфо www.alfisti.bgOriginally Posted by pla_y_men
Алфата си е Алфа, а ФИАТ-а не е Алфа!
Коментар
-
Аз поръжах ама нищо не получих.. Никой не звънна .. имам малки съмнения да не съм объркал телефона! Можеш ли да провериш за Стефан Стоянов? Пиши на лично!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
-
Executer написа:Аз поръжах ама нищо не получих.. Никой не звънна .. имам малки съмнения да не съм объркал телефона! Можеш ли да провериш за Стефан Стоянов? Пиши на лично!Originally Posted by pla_y_men
Коментар
-
Даам чак сега погледнах списъка.. А плащането на пистата ли ще го правиме ? На кой и къде точно?Съгласни ли сте за срещата на Лукойла ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
-
Executer написа:Даам чак сега погледнах списъка.. А плащането на пистата ли ще го правиме ? На кой и къде точно?Съгласни ли сте за срещата на Лукойла ?NOW: ???
Коментар
-
За кибиците е лесно... като влезеш на пистата и искат вход .. участниците влизат по друга линия, но ако возят пътници за тях се плаша на човек!Иначе става дума за Lukoil-а след караулката! Пистата се отваря във 8:00, така че часа предлагам да е 6:30 и най-късно да отлепим в 6:45! За участниците има технически прегледи и трябва да се отиде рано а не в последния момент!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
-
За пореден път екипът на Алфисти БГ изказва благодарности на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ за съдействието което оказва.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ ще спонсорира играта организирана от тях и ще предостави за награди два чивта чисто нови автомобилни гуми. Специални благодарности на Кики.Заявилите желание да бъдат стюарди за подреждане на автомобилите от страна на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ:Иван БеновРадослав ПървановOriginally Posted by pla_y_men
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар