Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1st Italian Track day - 22.08.2009

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Executer написа:
    svetkos_ написа:
    Или клас подводни . Аз викам от Софето да тръгнем заедно и да ни е някакъв кеф. Дано всичко да е наред за този ден и да съм на линия.
    Всички на куп!! Ако се съберем повечко коли в колона няма да е лошо отпред да има кола с жълт буркан! На големите vw сбирки така се движат! Аз подадох заявка за участие току що!!
    Браво, аз смятам да съм от кибиците. Все още ми е "нова" колицата и искам дай се нарадвам . Иначе в колона, ще избием рибата, сигурно ще е много яко... Дано успя да си взема почивен точно в събота, че вече шампионатите ще са започнали и ще имам адски много работа, а съм единак...
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

еми дайте да определим място за среща за софийските мераклии,предлагам да е в МЕТРО магазина на цариградско
      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

svetkos_ написа:
        Браво, аз смятам да съм от кибиците. Все още ми е "нова" колицата и искам дай се нарадвам . Иначе в колона, ще избием рибата, сигурно ще е много яко... Дано успя да си взема почивен точно в събота, че вече шампионатите ще са започнали и ще имам адски много работа, а съм единак...
        И на мен ми е нова бре .. всичко под капака е почти ново.. само окачаването отзад ми остана и типото е има няма на 2-3 години! Ако умре двигателя слагам 1.6 от другото типо! Среща най-добре на Лукойла след караулката в 8:00!! Едно кафенце и 8:20 да отлепваме!!
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
          svetkos_ написа:
          И на мен ми е нова бре .. всичко под капака е почти ново.. само окачаването отзад ми остана и типото е има няма на 2-3 години! Ако умре двигателя слагам 1.6 от другото типо! Среща най-добре на Лукойла след караулката в 8:00!! Едно кафенце и 8:20 да отлепваме!!
          Хубаво кафенце, ама нали трябва да има място да се съберем. Пък едва ли ще се само тримата от София... Ще го измислим, има още време.

Коментар

svetkos_ написа:
            Хубаво кафенце, ама нали трябва да има място да се съберем. Пък едва ли ще се само тримата от София... Ще го измислим, има още време.
            Има там Лукойла е с голям паркинг! Понеже имам приятел който кара vw, там са се събирали по 100 коли и после колона към Калояново. Проблем ще е паркинга на самата писта защото мисля, че ще има бая хора! А около 1000 - 2000 хиляди коли няма да могат да паркират само вътре. Обиконовенно като се запълни спират да пускат вътре (тези които не участват) и се паркира зад загражденията на пистата в полята! Все пак вътре трябва да остане достатъчно място за участниците на "обособените" боксове!!
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

следете сайта на алфисти за инфо www.alfisti.bg
              Originally Posted by pla_y_men
              Алфата си е Алфа, а ФИАТ-а не е Алфа!

Коментар

Аз поръжах ама нищо не получих.. Никой не звънна .. имам малки съмнения да не съм объркал телефона! Можеш ли да провериш за Стефан Стоянов? Пиши на лично!

Коментар

Executer написа:
                  Аз поръжах ама нищо не получих.. Никой не звънна .. имам малки съмнения да не съм объркал телефона! Можеш ли да провериш за Стефан Стоянов? Пиши на лично!
                  Има те номер 23 Стефан Стоянов Типо 1,4
                  >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Executer написа:
                    споко бе следи инфото на www.alfisti.bg

Коментар

Даам чак сега погледнах списъка.. А плащането на пистата ли ще го правиме ? На кой и къде точно?Съгласни ли сте за срещата на Лукойла ?

Коментар

Executer написа:
                        Даам чак сега погледнах списъка.. А плащането на пистата ли ще го правиме ? На кой и къде точно?Съгласни ли сте за срещата на Лукойла ?
                        Кой Лукойл, колега? Къде и в колко часа? Иначе няма проблем, за плащането и аз щях да питам - както за "състезателите", така и за "кибиците".

Коментар

За кибиците е лесно... като влезеш на пистата и искат вход .. участниците влизат по друга линия, но ако возят пътници за тях се плаша на човек!Иначе става дума за Lukoil-а след караулката! Пистата се отваря във 8:00, така че часа предлагам да е 6:30 и най-късно да отлепим в 6:45! За участниците има технически прегледи и трябва да се отиде рано а не в последния момент!

Коментар

споко и да закъснеете 9:30 - 10:00 НЕ Е проблем. Но ако дойдат доста хора към 09:00 часа ще е лудница на входа

Коментар

За пореден път екипът на Алфисти БГ изказва благодарности на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ за съдействието което оказва.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ ще спонсорира играта организирана от тях и ще предостави за награди два чивта чисто нови автомобилни гуми. Специални благодарности на Кики.Заявилите желание да бъдат стюарди за подреждане на автомобилите от страна на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ:Иван БеновРадослав Първанов

Коментар

Гумите ще бъдат с размери 195/50-15 (2 бр.) и 184/60-14 (2 бр.) като марките все още не са уточнени, защото проверяваме от коя марка има най-пресни гуми в склада.Само като ориентир ще посоча "Michelin", "Continental", "Kleber" Искрено ви приканвам към по-активно участие в мероприятието

Коментар

Working...
                                X