списък със записалите се до този момент:www.alfisti.bg/index.php?lang=2&cat=89
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1st Italian Track day - 22.08.2009
Collapse
X
-
Снощи имах удоволствието да разговарям лично с организаторите. Имат много добри и свежи идеи и те самите лично ще участват в гонките. Очертава се добра сбирка, която няма да е за изпускане, а броят на заявилите участие наистина расте бързо според тях. Там смеMarea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
-
Колега, защо смяташ, че е далеч - 300км. максимум в едната посока?!Да, на теб конкретно Серес ти е два пъти по-близо, но там пък такасата за участие е по-висока, което изравнява финансовото изражение на кефа от карането на писта.Ако до Калояново и обратно изхарчиш 100лв. за бензин и там платиш 50лв. вход, това са грубо 150лв.До Серес и обратно ще изхарчиш 50лв. за бензин, но ще платиш 80лв. вход, което си е почти същото - 130лв. Държа от сега да кажа на хората, които си мислят, че ще изхарчат към 10л. бензин на пистата - НЯМА ДА СТАНЕ Ако смятате да пестите от гориво, гуми и прочие, по-добре изобщо не тръгвайте....
Коментар
-
Светко, няма нужда колата ти да е състезателна, за да се появи на пистата Мойта също няма нищо общо със състезателните коли, защото е 1.4 с 95к.с., но ще я покарам на пистата за кеф.Най-малкото пистата е място, където можеш да опознаеш възможностите си и тези на колата по безопасен начин и да опиташ неща, които никъде другаде не можеш... поне не и без риск за твоя или нечий чужд живот Освен това, колите ще са разпределени по класове, което означава, че мощността ще е съобразена и няма да те затварят с по две обиколки, а накрая ще получиш краен резултат от класирането и ще прецениш възможностите си спрямо по-мощни автомобили.При всички положения, изключвайки финансовия разход, всяко каране на писта води само и единствено до положителни емоции и положителни изводи за шофьора, колата, гумите, горивото, окачването, спирачките.... с други думи - ПОЛЕЗНО Е!!!Не го приемайте като чиста надпревара, защото НЕ Е!!!Погледнете го като урок и сближаване с автомобила П.П.Таксата за гледане мисля, че е 5лв., но не съм сигурен.
Коментар
-
Kuku написа:Светко, няма нужда колата ти да е състезателна, за да се появи на пистата Мойта също няма нищо общо със състезателните коли, защото е 1.4 с 95к.с., но ще я покарам на пистата за кеф.Най-малкото пистата е място, където можеш да опознаеш възможностите си и тези на колата по безопасен начин и да опиташ неща, които никъде другаде не можеш... поне не и без риск за твоя или нечий чужд живот Освен това, колите ще са разпределени по класове, което означава, че мощността ще е съобразена и няма да те затварят с по две обиколки, а накрая ще получиш краен резултат от класирането и ще прецениш възможностите си спрямо по-мощни автомобили.При всички положения, изключвайки финансовия разход, всяко каране на писта води само и единствено до положителни емоции и положителни изводи за шофьора, колата, гумите, горивото, окачването, спирачките.... с други думи - ПОЛЕЗНО Е!!!Не го приемайте като чиста надпревара, защото НЕ Е!!!Погледнете го като урок и сближаване с автомобила П.П.Таксата за гледане мисля, че е 5лв., но не съм сигурен.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
30 лв е предварителното записване, иначе при плащане на място е 40лв.Разхода на пистата за нормалните коли не вярвам да е повече от 20л/100км, с други думи 15-тина литра ще стигнат за деня.Поне моя там излезе 25/100 при малко над средно натискане. Нормалните гуми също утрайват забележително добре, няма да се плашите
Коментар
-
Аз ако реша да се пускам ми е интересно в кой клас ща бъда -сигурно е ,че няма да има друг аквариум .Може и да дам идея да се направи клас "СТРАННИ" Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Ако нямам някакви ангажименти ще дойда разтрия аквариума на пистаMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
kik73bg написа:Аз ако реша да се пускам ми е интересно в кой клас ща бъда -сигурно е ,че няма да има друг аквариум .Може и да дам идея да се направи клас "СТРАННИ" Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Ако нямам някакви ангажименти ще дойда разтрия аквариума на пистаNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:Или клас подводни . Аз викам от Софето да тръгнем заедно и да ни е някакъв кеф. Дано всичко да е наред за този ден и да съм на линия.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар