Колеги има ли някой от форума който живее там .Питам защото за втори път ,през последните няколко дни ,се случва да се събираме 3 фиата на паркинга зад блока .Та просто ми е интересно де ))
Колега сори за спама, ако модераторите решат, че е неуместно мнението да ми го изтрият, но като гледам все повече хора се събираме от Студентски, та предлагам ако искате някога да си направим една сещичка на кафенце някъде, та да се познаваме да не се подминаваме на улицата :D
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Колега сори за спама, ако модераторите решат, че е неуместно мнението да ми го изтрият, но като гледам все повече хора се събираме от Студентски, та предлагам ако искате някога да си направим една сещичка на кафенце някъде, та да се познаваме да не се подминаваме на улицата :D
Айде де....аз от кога ви чакам :D
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Ми ако имате желание може да се съберем утре към обяд да не вземе някой да си трягне. Може пред Jim Beam или пред Fire на паркингите да спрем колите и да ги снимаме, пък оттам някъде на кафе
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Еми аз съм навит....даже ще взема и един приятел с Браво....само че на обяд може някои да са на работа или на изпити...може и нещо за вечерта да имзислим.Предлагам някой модератор или автора на темата да и променят заглавието например на "Среща в Ст.град на 26.06.2009"
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Та въпрос към всички, които я видят тая тема....Който е навит за среща да пише в темата....Така като гледам най-удачно ще е да я направим след работно време, ако има желаещи де Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
Коментар