Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и снимки от срещата на МИЛЕВИ СКАЛИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Впечатления и снимки от срещата на МИЛЕВИ СКАЛИ

Познайте кой посрещна групата на хижата.Никой не ни очакваше и бяхме първи 10 мин преди останалите на мястото.Мислех да пътуваме същата вечер към В.Търново ,но qnisZ ни убеди да останем и по-добре.На нас първата вечер ни хареса.Мястото е страхотно просто qnisZ е уцелил десятката.Абсолютно чиста и красива природа.Разхождащи се коне и няколко големи мравуняка които аз видях.Въздухът е много свеж и както хижаря каза алкохола не ти влия в каквито и количества да го употребяваш.За съжаление трябваше да си тръгнем поради ангажираност.Пожелавам весела вечер на колегите които пристигат днес.По пътя се видяхме с колегата stenli.Също много красив е и пътя който води до самата хижа 14 километра тесен асфалтов път който по някое време писва защото се качва на 2 предавка.Irka_fihi бе приготвила страхотен заек с картофки.Не присъствалите могат само да съжаляват и да се облизват.ТАзи вечер предстои и прасенцето от снимката.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Няколко снимки останалите друг път.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Срещата беше страхотна. Ето снимки за всички които не успяха да присъстват Линк към албума : http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/14_06_09/Директен линк към слайдшоу
      Прикачени файлове

Коментар

И ние се пребрахме,хапнахме и сега Янко работи Беше меко казано страхотно,може само да съжалявате,че не сте дошли,а имаше доста такива Снимки по-късно!
        "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
        не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

И Ние се прибрахме преди 30 мин.! Живи и здрави сме и аз лично много преял от Секвоята в Септември ! Срещата за мен лично беше изключително приятна! Запознах се със страхотни хора и бях приятно изненадан от природата, и хората с които я споделих. Всички, които не бяха могат мнооооооооооооооого да съжаляват!
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Страхотна среща с невероятни колеги и колежки :D ... и супер организация от страна на Янко!Сега пускам и мойте снимки за албума.

Коментар

Срещата беше страхотна! Прасенцето беше идеално, музика и пиене - супер...май опитах всички ракии, на другата сутрин разбрах че няма лоша!Проблема за мен единствено беше със здравето, дета лежа в къщи да го разреша
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

така като ви гледам доста добре сте си изкарали! браво! надявам се че и на националната ще подкараме козите малко ме е яд че не присъствах но ще си наваксам на 18-ти

Коментар

Дааааааааа трябва да се признае, че Янко направи страхотна организация и всичко, от което имахме нужда беше на ниво!
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                    Дааааааааа трябва да се признае, че Янко направи страхотна организация и всичко, от което имахме нужда беше на ниво!
                    Дааааа и аз трябва да си призная,че ти беше единствения мъж който влезна в кухнята и започна да прави салатите,за което много ти благодарим ние жените!!!

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                      kosta написа:
                      Дааааа и аз трябва да си призная,че ти беше единствения мъж който влезна в кухнята и започна да прави салатите,за което много ти благодарим ние жените!!!
                      Това го искам написано в отделна тема !

Коментар

Оооо да да аз помня ПП:ама ще има мнооо спам

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                          Оооо да да аз помня ПП:ама ще има мнооо спам
                          щегувам се разбира се ! П.П. аз снимки няма да качвам, че са от телефона и не са много добри, но като съм готов с видеото ще се допитам до администраторите как да го предоставя на тези, които не бяха!

Коментар

О, Браво на Вас.
                            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Ще го качим и него

Коментар

Working...
                              X