Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Шумен?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Срещи в Шумен?

Никъде не видях да са правени или да предстоят срещи в Шумен. Иначе виждам доста фиати от различни марки да се движат из града.Няма ли някой да поеме инициативата и да организира среща и в нашият град?
    Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

И аз дебна за някоя среща ама май няма кой да я организира в Шумен Ще се срещаме само по сфетофарите Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
    Fiat Bravo 1.6 16V GT

Коментар

споко колеги и тук е същата работа мн.модели на фиат никой не иска да идва,вече година се мъча да ги събирам и малко зех да се отказвам. Само от скоро се сабираме по 4ма на срещите.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...1#470621ако не земете да се събирате,може да земем да си направим една зборка на крайпътното Фисека ли му викат,до язовира. Има бирки,шкембе а у пък доло-горе ни е на еднакво разтояние.Хубаво место за снимки и ДАНО да ни стане традиция.Навити ли сте

Коментар

Среща в Шумен

Ами хайде , какво чакаме ,давайте да се съберем някъде. :D
        Фиат Мареа 1.8 16V бензин

Коментар

много сте несериозни колеги за срещи.Алфажии незнам коя збирка поред си правят пък ви още не сте направили сефте /инфото ми е от форума им/ http://clubalfaromeo.com/forum/showt...0104Значи мисля да насрочим една взаимна среща на Италянки за околностите Шумен-Търговище-Попово-Разград- и др.желаещи.Мястото ще е фисека.Вдигайте раце ако сте навити.Ще стане готино.

Коментар

на 24.10. от 16ч колегите от Търговище организираме срещапоканени са всички колеги от гр.Шумен
            Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Колега къде я организирате тая среща ?
              Fiat Bravo 1.6 16V GT

Коментар

Среща

Това означава на ФИСЕКА на 24 октомври в 16.00 ч ли ?
                Фиат Мареа 1.8 16V бензин

Коментар

Re: Среща

local1970 написа:
                  Това означава на ФИСЕКА на 24 октомври в 16.00 ч ли ?
                  да на насрочената дата на крайпътното заведения Фисека мисля,че е насредата м/у Шумен и Търговище.

Коментар

Ре: Срещи в Шумен?

ivannik написа:
                    Никъде не видях да са правени или да предстоят срещи в Шумен. Иначе виждам доста фиати от различни марки да се движат из града.Няма ли някой да поеме инициативата и да организира среща и в нашият град?
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=20104Не е на Фиат,но пак е на италqнки.
                    Alfa 145,1.6 ts 120ks+4ip4e
                    Kawasaki 1000k,130ks

Коментар

Working...
                    X