Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЛЯТНА СРЕЩА НА ФОРУМА ГАБРОВО, ЛЮЛЯЦИТЕ 17-19 ЮЛИ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И в двете навигации които имам качени на телефона igo8 + Garmin Mobile хотелът го има като POIПросто търсете името "люляците" и ще го намерите И на двете карти е въведен като Туристически Център Люляците

Коментар

Тъкмо го сравнявах маршрута на IGO 8 малко през други улици ме прекара в Габрово,но важна е крайната дестинация.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

То и на Илко навигацията му го прекара през един маршрут за да дойде до мен, но аз никога не бих изолзвал такъв вариант, след като има по-къс и по-бърз.

Коментар

Навигацията е за хора които не познават мястото. И аз в София никога не я пускам освен ако не знам адреса на който отивам къде се намира.Важното че без никакво лутане ме закара на точното място.

Коментар

ilkor написа:
            Важното че без никакво лутане ме закара на точното място.
            Да така е, моя отговор беше само като уточнение, защо навигацията дава други улици.А сега и едно допълнение за по-лесно намиране на мястото. Оказа се че пътя е добре снабден с табели за Люляци и следейки тях също няма да се загубите.

Коментар

Колеги - да Ви напомня, че около Габрово има много места за посещаване.Ние например преди да отидем на Люляците мислим за пореден път да посетим Етъра и Соколстия манастир - един от най-красивите в България според нас. Наблизо до люляците е и Батошевския манастир - там не сме ходили и мислим да наваксаме пропуска.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                Колеги - да Ви напомня, че около Габрово има много места за посещаване.Ние например преди да отидем на Люляците мислим за пореден път да посетим Етъра и Соколстия манастир - един от най-красивите в България според нас. Наблизо до люляците е и Батошевския манастир - там не сме ходили и мислим да наваксаме пропуска.
                Аз също се надявам да тръгна рано сутринта и да ми остане повечко време и за един тур по забележителностите на габровския район.От дете не съм бил на Етъра и Шипка.А има и още доста за гледане.Аз ще се пробвам да ида на Пещерата "Бачо Киро" тя се намира в живописните каньони на р. Андъка и р. Дряновска. Отстои на 300 м от Дряновския манастир в отвесна варовикова скала висока 25 м. Тук са намерени предмети, които доказват живот на хора по тези места още от древни времена. Това е първата благоустроена пещера в България. Тя представлява сложен четири-етажен лабиринт от пещерни галерии и разклонения около 3600 м. За посетителите са оформени два маршрута - кратък маршрут (25 минути) и дълъг маршрут (80 минути).
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колеги има ли вече определено място от където ще се тръгва в Събота сутринта от София.Час и Място.
                  ..............

Коментар

Ако има някой от Бургас и мисли да пътува в събота сутринта може да тръгнем заедно.Ако има такива да ми пишат на ЛС.да се уговорим за час на тръгване.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

В София може на срещата в четвъртък в Дон Вито да се уговорим кога ще тръгваме.Предполагам в събота по раничко (8-9-10 часа) ако искаме да минем примерно през Етъра ...Грубо пътят до там е 2-3 часа в зависимост от карането.

Коментар

Само аз ли ще тръгвам от Пловдив
                        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Аз пък ще си пътувам сам защото ще съм там в петък вечер, ако някой друг се "излъже" за петък да пише на ЛС тръгваме с жената към 18.00/ч. от София. Иначе ще се радвам да ви посрещна всички в съботния ден, аз най-вероятно ще тупам пътеки на двора!
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

krasio_79bs написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            Аз също се надявам да тръгна рано сутринта и да ми остане повечко време и за един тур по забележителностите на габровския район.От дете не съм бил на Етъра и Шипка.А има и още доста за гледане.Аз ще се пробвам да ида на Пещерата "Бачо Киро" тя се намира в живописните каньони на р. Андъка и р. Дряновска. Отстои на 300 м от Дряновския манастир в отвесна варовикова скала висока 25 м. Тук са намерени предмети, които доказват живот на хора по тези места още от древни времена. Това е първата благоустроена пещера в България. Тя представлява сложен четири-етажен лабиринт от пещерни галерии и разклонения около 3600 м. За посетителите са оформени два маршрута - кратък маршрут (25 минути) и дълъг маршрут (80 минути).
                            Бачо Киро - да ме прощава адаша, ама е най скучната пещера в България. :D Бил съм във всички благоустроени - най-хубави са Ухловицата, Съева дупка и Ягодинската. Дяволското гърло е друга бира - там е като в Мория!

Коментар

kosta написа:
                              Аз пък ще си пътувам сам защото ще съм там в петък вечер, ако някой друг се "излъже" за петък да пише на ЛС тръгваме с жената към 18.00/ч. от София. Иначе ще се радвам да ви посрещна всички в съботния ден, аз най-вероятно ще тупам пътеки на двора!
                              И ние ще пътуваме в петък, но вечерта ще преспим в родното Севлиево. Да видиме имат ли и ладна бира там!

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                kosta написа:
                                И ние ще пътуваме в петък, но вечерта ще преспим в родното Севлиево. Да видиме имат ли и ладна бира там!
                                ....ами дайте телефони и една среща в Севлиево и от там заедно до Люляците!
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X