Оф,още не съм почнала да стягам багажа, а багаж - дал Господ, не е като да няма!Пусках пералня днес,простирах,прибирах дрехи,пак простирах.Пекох баница, прах (на ръка!) форумски тениски и т.н и т.н. Давате ли си сметка какво й коства на редова, средностатистическа домакиня една среща на форума? Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Yellow_Flash_Colorz_PDT_39 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
девет часа остават иииииииии гаааааааааааааааааааззззззззззззззззз ........ можем да си позволим да станем и за резил защото балкана пази свойте тайни !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Вчера на срещата се уговорихме с присъстващите на нея че най добрият вариант за тръгване към Габрово от София е към 10 часаТакаче който мисли да пътува с нас сбрният пункт е на бензиностанция ОМВ на ботевградско шосе преди постът на КАТ. Мисля че там сме се събирали и друг път при пътуване през северна България.СЪБОТА (утре) 9:30 бензиностанция ОМВ Ботевградско шосе с план за тръгване в 10:00на който не му се пие кафе може да дойде в 10 По пътят може да се отбием и да посетим някоя забележителност при желание.Който мисли да идва освен обадилите се вече да пише за да го изчакаме.Последно повикване и за желаещи да дойдат на срещата без автомобили. Ще има поне 3 коли които ще се движат натам само с 1 човек в тях.
...Последно повикване и за желаещи да дойдат на срещата без автомобили. Ще има поне 3 коли които ще се движат натам само с 1 човек в тях.
Аз съм единият! Който иска да го транспортирам, да дава знак. За връщането нямам твърда програма, но по принцип не мисля много да се застоявам в неделя - закуска, кафенце, лаф и обратно към София. :DЗа това откъде ще минаваме - вероятно ще го решим на място при тръгването. Аз също съм за леко отклонение на отиване - да видим някоя забележителност и да обядваме примерно.
Места ше има разбира се Може да минем през В.Търново за да минем покрай Дряновския манастир, Етъра ...През Севлиево е скучен пътя ... но каквото решим сутринта ...
Коментар