Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЛЯТНА СРЕЩА НА ФОРУМА ГАБРОВО, ЛЮЛЯЦИТЕ 17-19 ЮЛИ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kosta написа:
    kiro_of_the_day написа:
    kosta написа:
    Аз пък ще си пътувам сам защото ще съм там в петък вечер, ако някой друг се "излъже" за петък да пише на ЛС тръгваме с жената към 18.00/ч. от София. Иначе ще се радвам да ви посрещна всички в съботния ден, аз най-вероятно ще тупам пътеки на двора!
    И ние ще пътуваме в петък, но вечерта ще преспим в родното Севлиево. Да видиме имат ли и ладна бира там!
    ....ами дайте телефони и една среща в Севлиево и от там заедно до Люляците!
    уф....оспамих темата, аз не прочетох, че ще преспите там !
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
      Аз пък ще си пътувам сам защото ще съм там в петък вечер, ако някой друг се "излъже" за петък да пише на ЛС тръгваме с жената към 18.00/ч. от София. Иначе ще се радвам да ви посрещна всички в съботния ден, аз най-вероятно ще тупам пътеки на двора!
      Ти тупай пътеките, а ние като дойдем ще свирим с клаксони сватбарската да ни посрещнеш
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
        kosta написа:
        Ти тупай пътеките, а ние като дойдем ще свирим с клаксони сватбарската да ни посрещнеш
        Даааааам с питка с шарена сол ще ви посрещаме с жената защото и повод имаме, но за него ще разберете на място! А вечерта май ни очакват такива танци
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Едно питане към peho (а и към другите местни колеги): Възможен ли е маршрут Севлиево - с. Горна Росица - с. Гъбене - с. Музга - Дебел дял - Люляци? На картата има такъв вариант, но изобщо не ми е ясно използваем ли е и изобщо в какво състояние е. Иначе за идващите от посока Севлиево е най-пряк.
          FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
          FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

ех как искам и аз

как искам и аз да доида ама пусти пари пак ми прецакват.Ей тъй да дойда за един ден само да видя много фенове да пием по една кола и да си тругна.Дано си прекарате приятно и да разказвате на нас отсъстващите.А за догодина се надявам да съм на линия и аз.Успех на всички и шофираите разумно за да бъде весело
            Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
            http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539

Коментар

stivst написа:
              Едно питане към peho (а и към другите местни колеги): Възможен ли е маршрут Севлиево - с. Горна Росица - с. Гъбене - с. Музга - Дебел дял - Люляци? На картата има такъв вариант, но изобщо не ми е ясно използваем ли е и изобщо в какво състояние е. Иначе за идващите от посока Севлиево е най-пряк.
              Използваем е, но вероятноста от объркване не е малка, пък и няма да спестиш гориво като замениш главен път с третокласен. За време да не говорим.
              brava 1.6_v16 elx

Коментар

"kosta" Аз пък ще си пътувам сам защото ще съм там в петък вечер, ако някой друг се "излъже" за петък да пише на ЛС тръгваме с жената към 18.00/ч. от София...
                Като гледам, май само ние ще сме там от Петък, само че аз съм си взел отпуск за деня и ще тръгна от Бургас най-късно по обяд... Не зная кога ще пристигнеш, ако е по нормално време, може да се чуем за нещо съвместно-виж ЛС
                Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Групата от В.Търноро ще пристигне Събота към 16:30, 17:00ч. най-късно.

Коментар

coolboby написа:
                    Групата от В.Търноро ще пристигне Събота към 16:30, 17:00ч. най-късно.
                    тъкмо ще съм изтупал пътеките и ще съм се приготвил да ви посрещна!

Коментар

Благодаря, motikas, в такъв случай едва ли ще рискувам.Да използвам поста си да попитам нещо друго. Някой от присъстващите на срещата колеги дали не разполага с форумни тениски? Много ми се иска да си купя и аз такава
                      FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                      FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

stivst написа:
                        Благодаря, motikas, в такъв случай едва ли ще рискувам.Да използвам поста си да попитам нещо друго. Някой от присъстващите на срещата колеги дали не разполага с форумни тениски? Много ми се иска да си купя и аз такава
                        ооооооооооо...... даааааааааа и аз искам тениска !

Коментар

Трябва да има и стикери и тениски. Коста, докато пристигнем , покрай пътеките дане стане , и после . :P
                          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
                            Трябва да има и стикери и тениски. Коста, докато пристигнем , покрай пътеките дане стане , и после . :P
                            нали за това са приятелите да

Коментар

извинявам се предварително , знам че не е тук мястото да го кажа , но все пак искам да помогна един вид на колегите които нямат стикер "фиат форум българия".та мисълта ми е да нося десетина стикера да кажем и за отвън и за вътре и който иска ще му лепна стикерчето. така че който няма на срещата нека свирка . ще пътувам с един приятел(няма да съм с темпрата) с неговото пунто мк1 с ВТ3997ВК сив металик.хайде поздрави от мен
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Утре е петък и тръгвамееее.....
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X