Ето информация за това къде ще е срещата. След като бяха обиколени почти всички хижи на Узана, се стигна до този резултат. Срещата ще е на 17-ти и 18-ти и 19-ти юли, това са датите на нощувките (17/18, 18/19).1. Хотел Еделвайс - може да ни побере на 17-ти и 18-ти юли. Ето и цените http://www.uzana-edelvais.com/oferti.html ,като отстъпка ще има при две нощувки цената е 20 лв. на човек на нощувка, цените са със закуска. За ресторанта ще трябва да си направим някакво предварително меню, защото такава голяма група ще затрудним кухнята при индивидулно поръчване. Ако имаме предварителна заявка за меню за 40 - 45 човека ще има отстъпка в цената. Можем да си заявим дали да има DJ, като той се заплаща допълнително, принципно там няма диско водещ. Хотела не е някакъв лукс, по-добро е от туристическа хижа, стаите са със санитарен възел, телевизор и безжичен интернет. Има възможност за палатки, като за тях не се плаща, но нощем температурите спадат драстично спрямо денем. Има една подробност, че на 19-ти идва голяма група и поне част от заетите от нас стаи ще трябва да ги освободим в 10 часа, за да могат хората да си ги оправят за идващите гости. А това е един по-евтин вариант за нощувка, който иска може да се възползва от него.2. Хижа Узана - побира 90 човека, но е типична туристическа хижа, леглата обаче не са тези с провисналите пружини, подменени са с нови с матраци. Това е сайта на хижата http://www.hijauzana.hit.bg/ , нощувките са 11 лв. на легло в стая с 4 - 5 легла и 10 лв. за стая с повече легла.Моля за по-бързо подаване на заявките за нощувки, за да може да запазим със сигурност местата и да уточним менюто за колко човека ще е, за да определим и тази цена.Моля когато си подавате заявката да е написано за колко човека, за коя хижа и кои дати. Също така напишете и колко вечери ( колко порции за вечеря ) искате и за кои дати.Това е промянатаСлед като на единствения хотел на Узана, който работи и може да ни побере, а и предлага някакви сносни условия, не ни направиха отстъпка за цената на нощувката. А за тази цена не се предлага кой знае какво като условия, беше проверена още една оферта на друг хотел. Това е комплекс Люляците, на 15 км. от Габрово, пак в балкана, но не толкова високо и не на поляна, а в гората. Може да го видите тук и да сравните с това което ни беше предложено на Еделвайс http://lyulyatsi-gabrovo.com/content/view/19/37/ . Разгледайте галерията и ще разберете за какво говоря. Разговарях с управителката и веднага ни беше дадена цена от 22 лв. на легло при нормална цена 35 лв. Хотела на Узана е една звезда, този на Люляците е с три звезди и предлага много по-добри условия за настаняване на същата цена. Заради това ръководството на форума обсъдихме това предложение и смятаме, че е много по-добре да получим повече удобства и комфорт за същите пари. На Люляци в ресторанта ще ни бъде осигурен диско водещ без да ни искат допълнително заплащане, за разлика от Еделвайс. Заради това моля ви колеги за една бърза реакция, да си кажете мнението и тези, които вече имат заявки да ги потвърдят или откажат, ако не са съгласни с новото място.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЛЯТНА СРЕЩА НА ФОРУМА ГАБРОВО, ЛЮЛЯЦИТЕ 17-19 ЮЛИ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
А сега де мълчание вече 4 часа.Нали имаше мераклии много.В темата са гласували около 40 потребителя за Узана.Аз се въздържам да се записвам все още защото ми е далечко и от Търново и от КазанлъкFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
За мен 2 легла за хотел "Еделвайс" за 18-ти.За другите пи4ове от Стара Загора не знам колко ще са,но ще им кажа да се запишат.Менюто и за мен няма зна4ение,но да е по две салати,ракии и храна. :D1. ilkor 1 легло за 18-ти в хотел Еделвайс 2. GbGzTeaM стая с 2 легла за 18-ти в хотел Еделвайс3. popara801 стая с 2 легла за 18-ти хотел ЕделвайсFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
имам може би тъпия въпрос,но тук темата само за записване за хотела ли е или важи и за ресторанта...смисъла на питането ми е следния,предпочитам палатката си,но естествено искам да съм с всички на масата! Сега се зачетох конкретно в първия пост на Илко и сам си отговорих на въпроса...значи моята заявка е за втората вечер на 18 за две порции на масата...менюто съм без някакви предпочитания,само нека освен ракиите има и известна доза безалкохолни...все пак на някой ще ни се наложи да шофираме въпроса ми е как ще става заплащането,уточнено ли е вече или?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
За менюто мнението ми е че то ще включва само храна, примерно: салата, основно ястие и десерт. Изчакваме да разберем колко хора ще са в ресторанта и тогава ще уточним какво ще е менюто и цената му. Правилно тези хора, които ще спят на палатки, трябва да кажат колко порции ще искат за вечерята.
Коментар
-
deadairplane
-
Колеги, дописвайте се в списъка да няма после изпуснати:1. ilkor 1 легло за 18-ти в хотел Еделвайс 2. GbGzTeaM стая с 2 легла за 18-ти в хотел Еделвайс 3. popara801 стая с 2 легла за 18-ти хотел Еделвайс4. paralesa 2 места без нощувка5. deadairplane 1 легло за 17 и 18-ти в хотел Еделвайс6. Петко 1 легло за 18 в хотел ЕделвайсИмайте в предвид че хората които запазват само по едно легло (както мен) ще се комбинират в стая споне още един човек.Стаите са двойни, тройни и четворни като и има два апартамента
Коментар
-
1. ilkor 1 легло за 18-ти в хотел Еделвайс 2. GbGzTeaM стая с 2 легла за 18-ти в хотел Еделвайс 3. popara801 стая с 2 легла за 18-ти хотел Еделвайс 4. paralesa 2 места без нощувка 5. deadairplane 1 легло за 17 и 18-ти в хотел Еделвайс 6. Петко 1 легло за 18 в хотел Еделвайс7. kosta - две легла в Еделвайс за 17-ти и 18-ти8. V.Vencislavov - 1 стая с 2 легла за 18-ти в хотел Еделвайс9. Pecho - едно легло за 18-ти в хотел Еделвайсex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
1. ilkor 1 легло за 18-ти в хотел Еделвайс2. GbGzTeaM стая с 2 легла за 18-ти в хотел Еделвайс3. popara801 стая с 2 легла за 18-ти хотел Еделвайс4. paralesa 2 места без нощувка5. deadairplane 1 легло за 17 и 18-ти в хотел Еделвайс6. Петко 1 легло за 18 в хотел Еделвайс7. kosta - две легла в Еделвайс за 17-ти и 18-ти8. V.Vencislavov - 1 стая с 2 легла за 18-ти в хотел Еделвайс9. Pecho - едно легло за 18-ти в хотел Еделвайс10. Yavor - 1 стая с 2 легла за 18-ти в хотел ЕделвайсAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
1. ilkor 1 легло за 18-ти в хотел Еделвайс 2. GbGzTeaM стая с 2 легла за 18-ти в хотел Еделвайс 3. popara801 стая с 2 легла за 18-ти хотел Еделвайс 4. paralesa 2 места без нощувка 5. deadairplane 1 легло за 17 и 18-ти в хотел Еделвайс 6. Петко 1 легло за 18 в хотел Еделвайс 7. kosta - две легла в Еделвайс за 17-ти и 18-ти 8. V.Vencislavov - 1 стая с 2 легла за 18-ти в хотел Еделвайс 9. Pecho - едно легло за 18-ти в хотел Еделвайс 10. Yavor - 1 стая с 2 легла за 18-ти в хотел Еделвайс11. Kuku - 1 стая със спалня (или две легла) за 17-ти и 18-ти Юли в х-л. Еделвайс.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар