Аре е само аз и nikname ли ще отидем на тая "сбирка" в събота аиде не се излагайте е ... баси...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
А среща в Сливен кога ще има???
Collapse
X
-
Тази събота няма да дойда, щото ще има национална сбирка в Китен.Който иска - да се организираме и да ходим заедно.Аз ще тръгна вероятно още в петък, но не е 100% сигурно, може и в събота.ето линк към темата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0
Коментар
-
Аз съм в София и няма как да дойда сега в събота, предполагам ще се прибирам юли месец в началото или в средата, по рано не мога да се прибера, а да бия път само за една среща.. малко не ми се вижда рационално, не за друго, просто щото срещата ще е в сливен, а да се прибирам 2 пъти за 1 седмица не върви, много отънява джобчето.Ако беше за друг град да се навия да тръгна..Fiat Punto 1.2 16V 85 k.c. 1998г.
Коментар
-
Immortal написа:Immortal написа:Ооо, това е невъзможна кауза...Аз колко опити съм правил... ни Сливен, ни Ямбол, ни съвместно...Ако някой друг се пробва да организира нещо - аз ще дойда...
Коментар
-
да е брат много се натварих щях да го убия боклука смотан ама карай надявам се сега колата да стане скоро вчера я почнахме и ще я правим май по красива от преди,а за застрахователите пуснаха ми готини парички.Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Радвам се, че са ти пуснали добри пари. Наложи се преди и аз да ги ползвам, но ми отпуснаха само половината от реалната цена на ремонта..ама минало и заминало. А и помни, че всяко зло за добро. Приятелката ти каза, че си се понаплашил и караш доста по внимателно вече..така и трябва. Особено с тия некадърници по пътищата ...вече е ужас.
Коментар
-
Братле попринцип возя ли някой съм адски много нащтрек а сам ли съм тогава си раздавам мръсната гас че да си чупя моята глава,затова ти е казала такаFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар