Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

А среща в Сливен кога ще има???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аре е само аз и nikname ли ще отидем на тая "сбирка" в събота аиде не се излагайте е ... баси...
    Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Тази събота няма да дойда, щото ще има национална сбирка в Китен.Който иска - да се организираме и да ходим заедно.Аз ще тръгна вероятно още в петък, но не е 100% сигурно, може и в събота.ето линк към темата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0

Коментар

Вече съжалявам, че пуснах подобна тема. НЕВЪЗМОЖНО Е организирането дори на 5-6 човека... Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

Аз съм в София и няма как да дойда сега в събота, предполагам ще се прибирам юли месец в началото или в средата, по рано не мога да се прибера, а да бия път само за една среща.. малко не ми се вижда рационално, не за друго, просто щото срещата ще е в сливен, а да се прибирам 2 пъти за 1 седмица не върви, много отънява джобчето.Ако беше за друг град да се навия да тръгна..
          Fiat Punto 1.2 16V 85 k.c. 1998г.

Коментар

много ми се идва ма немога нямам кола бласнах се и 4акам да ми е оправят ма си4ко е до пари

Коментар

profilink написа:
              много ми се идва ма немога нямам кола бласнах се и 4акам да ми е оправят ма си4ко е до пари
              Абе и колата ти да е здрава среща няма да има поради "сериозните" ни съграждани. Явно са много заети и не им се занимава с глупости.

Коментар

Immortal написа:
                Ооо, това е невъзможна кауза...Аз колко опити съм правил... ни Сливен, ни Ямбол, ни съвместно...Ако някой друг се пробва да организира нещо - аз ще дойда...
                Да ти напомня какво написах в началото на темата

Коментар

Immortal написа:
                  Immortal написа:
                  Ооо, това е невъзможна кауза...Аз колко опити съм правил... ни Сливен, ни Ямбол, ни съвместно...Ако някой друг се пробва да организира нещо - аз ще дойда...
                  Да ти напомня какво написах в началото на темата
                  Ами то щяхме да се съберем ама ти избяга за Китен Не, че те упреквам защото и аз ако имах възможност щях да дойда. Знам още 2-ма които са навити за среща ако и ти си съгласен можем поне 4-римата да се видим и да пием по една бира за малко...

Коментар

0883478151 Когато се съберете чакам да ми се обадите-Камен
                    Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Никой нищо не е писъл от 2-ве седмици, толкова ли няма желаещи за една МИНИ среща?

Коментар

няя бегачка в бокса е

Коментар

Да е*а и пенсионера му...къде спря посредата на пътя...точно тогава минавах от другата страна и видях какво стана...Дано скоро я оправиш и ти стигнат парите от каското...

Коментар

да е брат много се натварих щях да го убия боклука смотан ама карай надявам се сега колата да стане скоро вчера я почнахме и ще я правим май по красива от преди,а за застрахователите пуснаха ми готини парички.

Коментар

Радвам се, че са ти пуснали добри пари. Наложи се преди и аз да ги ползвам, но ми отпуснаха само половината от реалната цена на ремонта..ама минало и заминало. А и помни, че всяко зло за добро. Приятелката ти каза, че си се понаплашил и караш доста по внимателно вече..така и трябва. Особено с тия некадърници по пътищата ...вече е ужас.

Коментар

Братле попринцип возя ли някой съм адски много нащтрек а сам ли съм тогава си раздавам мръсната гас че да си чупя моята глава,затова ти е казала така

Коментар

Working...
                                X