до кат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
А среща в Сливен кога ще има???
Collapse
X
-
profilink написа:аз леко няма да мога да даоида 4е днеска катострофирах и малко ми е зле колата сорка
Коментар
-
аз предлагам пък следното: понеже Сливен е просташки град и тука среща никога няма да има или ако има тя ше е от 5-6 човека, та предлагам да се събираме примерно няколко човека и да ходим на срещите в другите градове.Тука 90 % от собствениците на фиат дори не знаят че има форумFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Сега в събота имаше Фиат сбирка в Пловдив, за жалост аз разбрах днес, и съжалявам че не можах да отидаНо това е добра идея, да се събираме в другите градове, хем повече хора, хем повече коли.. а и в сливен няма къде, освен на някой бензиностанция, и като се замислиш, ще отидеш ще пиеш една бира, ще си разгледаме колите, ще обсъдим тва онова и всеки вкъщи.Според мен преживяване си е да отидеш на сбирка в друг град Това е моето мнение, но въпреки това бих дошъл и в сливенFiat Punto 1.2 16V 85 k.c. 1998г.
Коментар
-
Едва ли ще дойде някоя жена, която кара фиат...а и ако искаш жени по добре отиди на дискотека, а не на срещата на фиат (която май няма да се проведе, поне в Сливен) @profilink ако случайно се разберем нещо за място и час, аз мога да дойда да те взема и после да те оставя след срещата стига да искаш да присъстваш. За друг град аз все още не мога да помисля така, че се надявам да се видим в Сливен.@rdinev каза "... а и в сливен няма къде, освен на някой бензиностанция, и като се замислиш, ще отидеш ще пиеш една бира, ще си разгледаме колите, ще обсъдим тва онова и всеки вкъщи." Аз не съм съгласен с теб, може да се видим примерно сутринта (в Неделя) към 09-10ч. да пием кафенце всички някъде, после може да покараме малко картинг в Електрото (незнам дали все още работи, а и идеята я взех от подобна предна тема) ... ако не може боулиг да поиграем и после да се пуснем към пистата и да гледаме състезанията. Може да се качим до карандила и да си направим пикник, да си печем наденички и да пием бира на някоя поляна.. Всичко можем да правим стига да го искате...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар