Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

А среща в Сливен кога ще има???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

до кат

Коментар

казвайте последно кога и къде и да се съберем
      Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

събота на екото до кат във 19 чеса

Коментар

да ма да е другата таман пои4е хора да се организираме

Коментар

Ей хора аи да го направим към 23ч. че до тогава съм на работа а? Някой бърза ли да си ляга? :D И ще си позволя да предложа друга бензиностанция, айде на Лукоила към памуковата мелница, има повече място а и е по - спокойно. Какво ще кажете?

Коментар

Навит съм последно другата събота в 23:00 на Лукойл
              Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

аз леко няма да мога да даоида 4е днеска катострофирах и малко ми е зле колата сорка

Коментар

profilink написа:
                  аз леко няма да мога да даоида 4е днеска катострофирах и малко ми е зле колата сорка
                  Колега съжалявам за случилото се, дано да не е нищо сериозно и скоро да я оправиш ама ние на сбирката няма да си гледаме колите а ще се запознаем, ще побъбрим и това е. Няма да се състезаваме Без теб сме само 2-вама май навитаците...@Immortal и той нищо не пише, дано е съгласен.Рових се околу час в търсачката и пратих ЛС на 9-10 човека, които видях, че са от Сливен. Дано поне 1-2ма се навият да дойдат. Не ми се занимава повече за днес ще си лягам, че утре пак съм на работа. Казвайте на познати с Фиати, Ланчи,Алфи...който иска е добре дошъл, всичко що е италианско :D Надявам се да се съберем поне 10-тина човека..

Коментар

:]

И аз бих идвал на тия срещички, само че съм в София и няма как да си патувам всяка седмица до сливен, щото не ми се дават толкова пари за пътни иначе веднъж в месеца бих се прибирал така или иначе
                    Fiat Punto 1.2 16V 85 k.c. 1998г.

Коментар

аз знам 4е няма да си гледаме колите и да ги дарпаме ма нямам сас какво да доида

Коментар

аз предлагам пък следното: понеже Сливен е просташки град и тука среща никога няма да има или ако има тя ше е от 5-6 човека, та предлагам да се събираме примерно няколко човека и да ходим на срещите в другите градове.Тука 90 % от собствениците на фиат дори не знаят че има форум
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Сега в събота имаше Фиат сбирка в Пловдив, за жалост аз разбрах днес, и съжалявам че не можах да отидаНо това е добра идея, да се събираме в другите градове, хем повече хора, хем повече коли.. а и в сливен няма къде, освен на някой бензиностанция, и като се замислиш, ще отидеш ще пиеш една бира, ще си разгледаме колите, ще обсъдим тва онова и всеки вкъщи.Според мен преживяване си е да отидеш на сбирка в друг град Това е моето мнение, но въпреки това бих дошъл и в сливен
                          Fiat Punto 1.2 16V 85 k.c. 1998г.

Коментар

штях да хода вав неделя във стара загора там се сабират но ще е прпусна но има други недели ако изкате там да идем

Коментар

то хубаво да идем но да има и представители от нежния пол а не смао кочове да сме
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Едва ли ще дойде някоя жена, която кара фиат...а и ако искаш жени по добре отиди на дискотека, а не на срещата на фиат (която май няма да се проведе, поне в Сливен) @profilink ако случайно се разберем нещо за място и час, аз мога да дойда да те взема и после да те оставя след срещата стига да искаш да присъстваш. За друг град аз все още не мога да помисля така, че се надявам да се видим в Сливен.@rdinev каза "... а и в сливен няма къде, освен на някой бензиностанция, и като се замислиш, ще отидеш ще пиеш една бира, ще си разгледаме колите, ще обсъдим тва онова и всеки вкъщи." Аз не съм съгласен с теб, може да се видим примерно сутринта (в Неделя) към 09-10ч. да пием кафенце всички някъде, после може да покараме малко картинг в Електрото (незнам дали все още работи, а и идеята я взех от подобна предна тема) ... ако не може боулиг да поиграем и после да се пуснем към пистата и да гледаме състезанията. Може да се качим до карандила и да си направим пикник, да си печем наденички и да пием бира на някоя поляна.. Всичко можем да правим стига да го искате...

Коментар

Working...
                                X