Леко и приятно пътуване ви пожелавам, колеги! Ще се видим утре вечер!http://vbox7.com/play:0859da3b
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на МОРЕТО при желаещи!
Collapse
X
-
Immortal написа:Да хванем плажа бе... няма само покрай масите да седимFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Immortal написа:Да хванем плажа бе... няма само покрай масите да седим
Коментар
-
път
Сега иние се пребрахме слет дълго пътуване 7 часа 250 километра порой уж щяхме да минаваме през подбалкана и се върнахме към Нова Загора пътя там го прават и така го прават че като има порой всичката вода от висото на пътя ксато река с камани на Стара Загора пред Мола пак вода няма минаване . С една бутилка трябваще да мина 320-330 км а минах само 260 -10 на сто ми гореше на утиване минах същото разтояние Иначе за 2 дни изгоряхме -прилично е не можах да съм точно на яденето и пиенето ама така е с дете и жена другия път дано пътуването е по хубаво
Коментар
-
Басиииии и пътуването, 10 часа...то не бяха порои, то не бяха спирания за пуш-пауза, то не бяха "свиждания" в Бургазззз... Прибрахме се по живо по здраво в 22.30 в София. Благодарим на Стефанаки за транспортирането от Китен до Септември, на баце Янко - от Септември до Китен, за организацията и за хубавото време, което беше поръчал на Секси Банова. Засега толкоз. После ще пиша пак, че ми се спи - 1,3,1,3."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Какво се оплаквате как сте пътували. Много бързо забравихте невероятните преживявания от иначе малкия престой на морето.1. на Янко (и всички останли скрити) за огранизацията и възможността за още няколко незабравими момента.2. Две снимки от мен за подготовката и настроението на плажа - за тези които не са присъствали само толкова:Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Прибрах се днес преди час и аз. Срещата наистина беше много добра както споделят и колегите Благодарности на qnisZ за отличната организация, и на всички колеги които решиха да дойдат.Освен това най-специални поздрави за dzvqroto-qnisZ, maiska и Inessita за помощтта при "справянето" с дъщеря ми На нея страшно и хареса - днес със зор я качих в колата да се прибираме (и за сега не мисля да я водя на Узана така че си отдъхнете )Успяхме да направим и 3 дена плаж - времето пак беше с нас с невероятно слънце (както винаги ) - валя май само в събота вечерта за малко.В Китен остана само maiska, но утре очакваме да се появи и тя във форума Огледайте снимките и тези които искате да кача в галерията - пускайте на скайп-а.
Коментар
-
mnpenchev
-
Сори но си забравих фотоапарата у нас - снимки поне от мен - довечера http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/kiten/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар