Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на МОРЕТО при желаещи!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Леко и приятно пътуване ви пожелавам, колеги! Ще се видим утре вечер!http://vbox7.com/play:0859da3b

Коментар

Immortal написа:
      Да хванем плажа бе... няма само покрай масите да седим
      пууууу, Имортълъ много несериозен....хвана плажа за койрука... изгорях днес да го чакам цял ден в Китен
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
        Immortal написа:
        Да хванем плажа бе... няма само покрай масите да седим
        пууууу, Имортълъ много несериозен....хвана плажа за койрука... изгорях днес да го чакам цял ден в Китен
        Ми то там по вашия край времето не недружелюбно, ми направи враждебно... Такава градушка ме би между Бургас и Созопол...Плажа го направихме днес, пък снощи се веселихме...без теб.Ти що не остана? Разминали сме се.П.С. Излезе ми спешна работа, затова тръгнах по-късно. Снимки от срещата очаквайте малко по-късно (като промия лентата ).Благодаря на Янко за организацията и на всички, които дойдоха!

Коментар

УУУУХХХААААААААААААААААААААААААААААААААААА! Тъкмо се прибирам! Тая среща не беше истина колко много яка! Тъкмо сега се прибирам и съм с някакво невероятно главоболие и ми се гади! Не ме питайте как съм карал! Май, май - слънчасах! Утре ще разтоварвам колата!

Коментар

път

Сега иние се пребрахме слет дълго пътуване 7 часа 250 километра порой уж щяхме да минаваме през подбалкана и се върнахме към Нова Загора пътя там го прават и така го прават че като има порой всичката вода от висото на пътя ксато река с камани на Стара Загора пред Мола пак вода няма минаване . С една бутилка трябваще да мина 320-330 км а минах само 260 -10 на сто ми гореше на утиване минах същото разтояние Иначе за 2 дни изгоряхме -прилично е не можах да съм точно на яденето и пиенето ама така е с дете и жена другия път дано пътуването е по хубаво
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Благодаря на всички за чудесната вечер.И да драснете по един ред като се приберете,да знаем че всеки се е прибрал по живо, по здраво.И ще чакаме снимки.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Басиииии и пътуването, 10 часа...то не бяха порои, то не бяха спирания за пуш-пауза, то не бяха "свиждания" в Бургазззз... Прибрахме се по живо по здраво в 22.30 в София. Благодарим на Стефанаки за транспортирането от Китен до Септември, на баце Янко - от Септември до Китен, за организацията и за хубавото време, което беше поръчал на Секси Банова. Засега толкоз. После ще пиша пак, че ми се спи - 1,3,1,3.
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Какво се оплаквате как сте пътували. Много бързо забравихте невероятните преживявания от иначе малкия престой на морето.1. на Янко (и всички останли скрити) за огранизацията и възможността за още няколко незабравими момента.2. Две снимки от мен за подготовката и настроението на плажа - за тези които не са присъствали само толкова:
                  Прикачени файлове
                  Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Малеееее ама сте готини Изкарахме си меко казано страхотно макар че се прибрахме в неделя(бяхме на кръщене)!Липсващите може само и единственно да съжалявате
                    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Късметлии,намерили сте време и за плаж.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Прибрах се днес преди час и аз. Срещата наистина беше много добра както споделят и колегите Благодарности на qnisZ за отличната организация, и на всички колеги които решиха да дойдат.Освен това най-специални поздрави за dzvqroto-qnisZ, maiska и Inessita за помощтта при "справянето" с дъщеря ми На нея страшно и хареса - днес със зор я качих в колата да се прибираме (и за сега не мисля да я водя на Узана така че си отдъхнете )Успяхме да направим и 3 дена плаж - времето пак беше с нас с невероятно слънце (както винаги ) - валя май само в събота вечерта за малко.В Китен остана само maiska, но утре очакваме да се появи и тя във форума Огледайте снимките и тези които искате да кача в галерията - пускайте на скайп-а.

Коментар

Чакаме снимкиииии... :D
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Къде са снимките

Коментар

Сори но си забравих фотоапарата у нас - снимки поне от мен - довечера http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/kiten/

Коментар

Моите снимки са вече в галерията.

Коментар

Working...
                                X