Само не разбрах, от Бургас кога и каде се чакаме за да потеглим и въобще ще идва ли някой друг ?Как се казва Хотела и на място ли ще се оправяме с спането и еденето, за пиинето не питам щот то лесно
Колега,мисля и аз да идвам с още двама колеги от Бургас, но имам ангажименти за неделя и няма да мога да остана за вечерта.Дето се казва,ще минем да се запознаем и да пием по нещо и после по конете и обратно.
Супер, то аз малко оттаковах срещите, поне да се видим, ще пробвам да навия още едно бургаско купе да присъства.
нещо ме кара да мисля че ще има бургаско купе и в него ще сме трима
Само не разбрах, от Бургас кога и каде се чакаме за да потеглим и въобще ще идва ли някой друг ?Как се казва Хотела и на място ли ще се оправяме с спането и еденето, за пиинето не питам щот то лесно
Колега,мисля и аз да идвам с още двама колеги от Бургас, но имам ангажименти за неделя и няма да мога да остана за вечерта.Дето се казва,ще минем да се запознаем и да пием по нещо и после по конете и обратно.
Супер, то аз малко оттаковах срещите, поне да се видим, ще пробвам да навия още едно бургаско купе да присъства.
нещо ме кара да мисля че ще има бургаско купе и в него ще сме трима
... явно телефонните разговори те карат да си мислиш такива неща :D Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
За възниканали въпроси и аз ще си оставя тел. 0878601688 Хотела се нами на много лесно място. Когато влизате в Китен от главния път карате само на право до ка то стигнете до крастовище на което тряба да завиете или на ляво или на дясно *отсреще е хотел ДОДО*. Там завивате на ляво и веднага първата пак на ляво и от там последната къща в дясно *в двора има паркинг*. Търсите Траянка или Петко това са собствениците сички ги познават.
Колега.ще те помоля да ми драснеш едно ’х’ на картата че ще ми е по лесно да ви открия.Благодаря предварително.
Ние също ще тръгваме в събота сутринта.Софийската група предполагам че около 7:30 ще е някъде около Петолъчката - мога да ви изчакам там и да пътуваме заедно.
усещам че хубава среща ще си направите , жалко че нямам възможност и аз да дойда , но надявам се да се запознаем с повечето колеги и колежки на лятната среща :D приятно Ви изкарване на морето ! :D
Ние също ще тръгваме в събота сутринта.Софийската група предполагам че около 7:30 ще е някъде около Петолъчката - мога да ви изчакам там и да пътуваме заедно.
ами ако в 7 30 трагнете от петолъчката значи към 8 20 ще сте в бургас!ако не барзате много за китен защо не званнете да пием кафе сутринта?аз съм на работа от 9 30 -10 00 до 13 00-14 00 и чак след това ще пътуваме за китен :D
баси темата... много надолу сте я сложили!!!!!! не съм я видял изобщо... утре и аз ши съ присламчъ ку мъ искъти п.п. мноо рану сабахлян... как ставате тъй в събота...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар