Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на МОРЕТО при желаещи!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mnpenchev написа:
    krasio_79bs написа:
    mnpenchev написа:
    Само не разбрах, от Бургас кога и каде се чакаме за да потеглим и въобще ще идва ли някой друг ?Как се казва Хотела и на място ли ще се оправяме с спането и еденето, за пиинето не питам щот то лесно
    Колега,мисля и аз да идвам с още двама колеги от Бургас, но имам ангажименти за неделя и няма да мога да остана за вечерта.Дето се казва,ще минем да се запознаем и да пием по нещо и после по конете и обратно.
    Супер, то аз малко оттаковах срещите, поне да се видим, ще пробвам да навия още едно бургаско купе да присъства.
    нещо ме кара да мисля че ще има бургаско купе и в него ще сме трима
    FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

bavareca написа:
      mnpenchev написа:
      krasio_79bs написа:
      mnpenchev написа:
      Само не разбрах, от Бургас кога и каде се чакаме за да потеглим и въобще ще идва ли някой друг ?Как се казва Хотела и на място ли ще се оправяме с спането и еденето, за пиинето не питам щот то лесно
      Колега,мисля и аз да идвам с още двама колеги от Бургас, но имам ангажименти за неделя и няма да мога да остана за вечерта.Дето се казва,ще минем да се запознаем и да пием по нещо и после по конете и обратно.
      Супер, то аз малко оттаковах срещите, поне да се видим, ще пробвам да навия още едно бургаско купе да присъства.
      нещо ме кара да мисля че ще има бургаско купе и в него ще сме трима
      ... явно телефонните разговори те карат да си мислиш такива неща :D Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
      Fiat Coupe 1.8 16V

Коментар

qnisZ написа:
        За възниканали въпроси и аз ще си оставя тел. 0878601688 Хотела се нами на много лесно място. Когато влизате в Китен от главния път карате само на право до ка то стигнете до крастовище на което тряба да завиете или на ляво или на дясно *отсреще е хотел ДОДО*. Там завивате на ляво и веднага първата пак на ляво и от там последната къща в дясно *в двора има паркинг*. Търсите Траянка или Петко това са собствениците сички ги познават.
        Колега.ще те помоля да ми драснеш едно ’х’ на картата че ще ми е по лесно да ви открия.Благодаря предварително.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ние също ще тръгваме в събота сутринта.Софийската група предполагам че около 7:30 ще е някъде около Петолъчката - мога да ви изчакам там и да пътуваме заедно.

Коментар

Звънни ми по някое време като се приготвиш за да се уговорим къде ще се чакаме.

Коментар

усещам че хубава среща ще си направите , жалко че нямам възможност и аз да дойда , но надявам се да се запознаем с повечето колеги и колежки на лятната среща :D приятно Ви изкарване на морето ! :D
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Илко, ще се чуем.Иначе като гледам картата, трябва да е на улица Чайка - според обясненията на Янко?

Коментар

Immortal написа:
                  Ние също ще тръгваме в събота сутринта.Софийската група предполагам че около 7:30 ще е някъде около Петолъчката - мога да ви изчакам там и да пътуваме заедно.
                  ами ако в 7 30 трагнете от петолъчката значи към 8 20 ще сте в бургас!ако не барзате много за китен защо не званнете да пием кафе сутринта?аз съм на работа от 9 30 -10 00 до 13 00-14 00 и чак след това ще пътуваме за китен :D
                  FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

Ето тук.

Коментар

карта на пътуващите от София

сега гледам дали има възможност и ние с жената лали може да дойдем още не съм решил малко по късно сигурно ще тръгнем ама днес след 4ч
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Доколкото разбрах от картата става дума за бензиностанцията на снимката. Някой сеща ли се как се казва ?Значи среща утре в 04:00.
                        Прикачени файлове

Коментар

Не се сещам как се казва, но тя е само една там.Ако нещо се разминем - ще се чуем по телефоните.Утре сутрин в 04:00 ч там.

Коментар

И да не си забравите банските и хавлиите!

Коментар

баси темата... много надолу сте я сложили!!!!!! не съм я видял изобщо... утре и аз ши съ присламчъ ку мъ искъти п.п. мноо рану сабахлян... как ставате тъй в събота...
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Да хванем плажа бе... няма само покрай масите да седим

Коментар

Working...
                                X