Аз имах планове да пътувам още в петък сутринта но май няма да се получи. Така че е възможно и аз да пътувма тогава.Като има малка вероятност да остана и понеделник ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на МОРЕТО при желаещи!
Collapse
X
-
mnpenchev
Само не разбрах, от Бургас кога и каде се чакаме за да потеглим и въобще ще идва ли някой друг ?Как се казва Хотела и на място ли ще се оправяме с спането и еденето, за пиинето не питам щот то лесно
Коментар
-
maiska написа:И аз към толкова мислех. Ако пък и караме с еднакво темпо - грешка няма да имаFiat Punto 1.2 16V 85 k.c. 1998г.
Коментар
-
maiska
Срещата ще бъде на 27.06.2009 в 04:00 ч. - на мястото по-долу на картата. На 20 м след светофара в посока Пловдив трябва да има някаква бензиностанция, но не съм сигурна коя точно; идеята е да се чакаме на нея.Нека който е сигурен че ще пътува с нас - да пише, за да знаем кого да чакаме.
Коментар
-
mnpenchev написа:Само не разбрах, от Бургас кога и каде се чакаме за да потеглим и въобще ще идва ли някой друг ?Как се казва Хотела и на място ли ще се оправяме с спането и еденето, за пиинето не питам щот то лесно
Коментар
-
mnpenchev
krasio_79bs написа:mnpenchev написа:Само не разбрах, от Бургас кога и каде се чакаме за да потеглим и въобще ще идва ли някой друг ?Как се казва Хотела и на място ли ще се оправяме с спането и еденето, за пиинето не питам щот то лесно
Коментар
-
///// написа:Аз ще тръгвам в събота в 17:30 от Варна!Ще помоля само за някаква сателитна снимчица (или от бгмапс) там където ще събираме в Китен! Пак прегледах цялата тема, но не се споменава нито име на хотел нито нищо!"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
За възниканали въпроси и аз ще си оставя тел. 0878601688 Хотела се нами на много лесно място. Когато влизате в Китен от главния път карате само на право до ка то стигнете до крастовище на което тряба да завиете или на ляво или на дясно *отсреще е хотел ДОДО*. Там завивате на ляво и веднага първата пак на ляво и от там последната къща в дясно *в двора има паркинг*. Търсите Траянка или Петко това са собствениците сички ги познават.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар