Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на МОРЕТО при желаещи!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз имах планове да пътувам още в петък сутринта но май няма да се получи. Така че е възможно и аз да пътувма тогава.Като има малка вероятност да остана и понеделник ...

Коментар

Само не разбрах, от Бургас кога и каде се чакаме за да потеглим и въобще ще идва ли някой друг ?Как се казва Хотела и на място ли ще се оправяме с спането и еденето, за пиинето не питам щот то лесно

Коментар

maiska написа:
        И аз към толкова мислех. Ако пък и караме с еднакво темпо - грешка няма да има
        И аз бих се вкючил с вас от София към морето, но още не съм много сигурен, че май тоя месец ще има 2-3 дена забавяне на заплатите и не се знае дали ще имам толкова пари, че имам и едни други глупости да плащам.Като решите кога и от къде ще тръгвате може да ме информирате, аз предполагам че до ден/два ще знам дали със сигурност ще идвам
        Fiat Punto 1.2 16V 85 k.c. 1998г.

Коментар

Срещата ще бъде на 27.06.2009 в 04:00 ч. - на мястото по-долу на картата. На 20 м след светофара в посока Пловдив трябва да има някаква бензиностанция, но не съм сигурна коя точно; идеята е да се чакаме на нея.Нека който е сигурен че ще пътува с нас - да пише, за да знаем кого да чакаме.
          Прикачени файлове

Коментар

Екстра, това ми е на 10 мин. ако карам като бабичка.. та по въпроса.. аз ще пиша допълнително.. но да знаете, ако ще идвам, гледате леко блъснато Пунто с селски номер, тоест не Софийски
            Fiat Punto 1.2 16V 85 k.c. 1998г.

Коментар

mnpenchev написа:
              Само не разбрах, от Бургас кога и каде се чакаме за да потеглим и въобще ще идва ли някой друг ?Как се казва Хотела и на място ли ще се оправяме с спането и еденето, за пиинето не питам щот то лесно
              Колега,мисля и аз да идвам с още двама колеги от Бургас, но имам ангажименти за неделя и няма да мога да остана за вечерта.Дето се казва,ще минем да се запознаем и да пием по нещо и после по конете и обратно.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                mnpenchev написа:
                Колега,мисля и аз да идвам с още двама колеги от Бургас, но имам ангажименти за неделя и няма да мога да остана за вечерта.Дето се казва,ще минем да се запознаем и да пием по нещо и после по конете и обратно.
                Супер, то аз малко оттаковах срещите, поне да се видим, ще пробвам да навия още едно бургаско купе да присъства.

Коментар

:D хмм , интересно
                  Fiat Coupe 1.8 16V

Коментар

А кой ще тръгва в петък?
                    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Ниееееееееееее...
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Ниееееееееееее...
                        Какво Виеееееееее в неделя ли

Коментар

Аз ще тръгвам в събота в 17:30 от Варна!Ще помоля само за някаква сателитна снимчица (или от бгмапс) там където ще събираме в Китен! Пак прегледах цялата тема, но не се споменава нито име на хотел нито нищо!

Коментар

///// написа:
                            Аз ще тръгвам в събота в 17:30 от Варна!Ще помоля само за някаква сателитна снимчица (или от бгмапс) там където ще събираме в Китен! Пак прегледах цялата тема, но не се споменава нито име на хотел нито нищо!
                            Семеен хотел е :P като влизаш в Китен се обади на Янко и ще се разберете

Коментар

Окончателно и аз ще пътувам в събота сутринта с групата от София.Оставям телефон ако има някакви въпроси - 0888 634 257

Коментар

За възниканали въпроси и аз ще си оставя тел. 0878601688 Хотела се нами на много лесно място. Когато влизате в Китен от главния път карате само на право до ка то стигнете до крастовище на което тряба да завиете или на ляво или на дясно *отсреще е хотел ДОДО*. Там завивате на ляво и веднага първата пак на ляво и от там последната къща в дясно *в двора има паркинг*. Търсите Траянка или Петко това са собствениците сички ги познават.

Коментар

Working...
                                X