Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на МОРЕТО при желаещи!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде и ту се заформи купон до зори. Ама този път и аз ще остана до края.

Коментар

qnisZ написа:
      Айде и ту се заформи купон до зори. Ама този път и аз ще остана до края.
      а дано!
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        ///// написа:
        И аз съм на Китен - жив-умрял!
        Нема умрял - жив те искам! Поне в началото... после ще се усмъртиме.
        Аха - и да направим тренировка за джулай моунинг с посрещане на слънцето сабали !

Коментар

Не се бутайте морето е голямо ще има място за всички
          "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
          не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Абе с тоз наплив от туристи, не се знае дали ще има място и за нас... Някой по желание ( да не посочвам ) да ни върне от Китен?
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Ние отпадаме! Майка ми ни покани на рожден ден на Етрополе и няма как да се откаже, поне аз не отказвам на родителите такива неща! Съжалявам много, но ще се видим на Люляците юли месец! Пожелавам на всички приятно изкарване и ще гледаме снимки!
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Irka_fihi написа:
                Абе с тоз наплив от туристи, не се знае дали ще има място и за нас... Някой по желание ( да не посочвам ) да ни върне от Китен?
                Късметлията нямаше ли да е Янко???

Коментар

Нямаме нищо против естественно да се преберат с нас,но ние до към най-късно 12 часа трябва да сме в Септември,че сме поканени на кръщене.Няма как да откажем (освен ако Янко не измисли нещо )

Коментар

Аз да питам - понеже времето се заформя да е недружелюбно - ще има ли къде да се скатаем от дъждовете и да "общуваме" ?

Коментар

Колеги има ли планове къде ще заформяте масите че ние ще сме с жената и малкия на Приморско и има шанс да ми разпишат книжката да прескоча за 1 бира ?
                      Brava 1.6 ELX

Коментар

Immortal написа:
                        Аз да питам - понеже времето се заформя да е недружелюбно - ще има ли къде да се скатаем от дъждовете и да "общуваме" ?
                        Да има къде да се съберем,има и кад да се готви

Коментар

Immortal написа:
                          Времето доколко чета го дават недрожелюбно към западната половина на България. На морето просто ще е малко по-хладно от обичайното ама недават за сега проливни дъждове. АМа знае ли човек!?
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

Кой кога и от къде ще тръгва? Ако има някой от София, който ще пътува на 27-ми рано сутринта - може да си правим компания

Коментар

maiska написа:
                              Кой кога и от къде ще тръгва? Ако има някой от София, който ще пътува на 27-ми рано сутринта - може да си правим компания
                              Ако 04:00 те устройва?Аз смятам тогава да тръгвам.
                              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

И аз към толкова мислех. Ако пък и караме с еднакво темпо - грешка няма да има

Коментар

Working...
                                X