Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на МОРЕТО при желаещи!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз и аз искам да съм и на двете места,ама малко свободните дни са ми кът Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 ама моита е лесна при желание всичко става!!!С двете ръце гласувам ЗА
    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

То си е ясно че ще ходим и на двете места. Ти как смяташ че ще организирам нещо и няма да отида?

Коментар

за сега съм и на двете места с две раце ЗА но само да несе паднат по едно и също време ина4е ще трябва да избирам
        Fiat Bravo club plovdiv

Коментар

Наистина може да се получи някаква дилема със срещите. Но иначе за морето и аз гласувах.
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

Няма да има дилема:Срещата на Милеви Скали е планувана за 12-14 Юни, тази на морето за 26-28 Юни а през Юли ще е срещата на Узана.Нейната дата ще се уточни съвсем скоро надявам се.Писал съм срещите по 3 дена (петък събота и неделя) но който не може да тръгне в петък ще дойде в събота.

Коментар

Аз ще се включа с 2 бройки. Въпреки, че сме в Бургас ще дойдем да се съберем с вас. Само кажете трябва ли капаро да се даде и кога?
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

+2 и от нас Въпрос към qnisZ и dzvqroto_qnisZ: Вие вече през форума ли си общувате?

Коментар

Ми то горе долу така стана през форума. За капарото няма нужда аз ще се справя с него. Но ще помоля ако не сте сигорни че ще идвате да не се записвате или своевремено да кажете че се отказвате за да имам време да се реагира. Записването ще стане до 24.06.2009г. не че и после няма да има проблеми но тогава ще дам бройката

Коментар

И на нас с Ирка много ни се идва, но за сега не мога да обещая нищо. Съотношението в проценти е 75/25 в полза на срещата.

Коментар

Immortal написа:
                      +2 и от нас Въпрос към qnisZ и dzvqroto_qnisZ: Вие вече през форума ли си общувате?
                      Специално за срещите аз разбрах от форума,а не от Янко
                      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Дидо, не е важно къде общуват - важното е, че изобщо има комуникация.
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Мястото за тази среща много повече ми допада отколкото Узана, но водата още няма да се е стоплила, за това гласувах, че ми се иска да е по друго време, но ще видим ... може да се присъединим към стадото.
                          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

"Водата няма да се е стоплила"...колега, ти бързоварче нямаш ли?
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

z_sutrov написа:
                                Аз ще се включа с 2 бройки. Въпреки, че сме в Бургас ще дойдем да се съберем с вас. Само кажете трябва ли капаро да се даде и кога?
                                Аз само да уточня, че говоря само за 26 вечерта. На 27 вечерта съм възпрепятстван(трябва да присъствам на друга маса) :D
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X