Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на МОРЕТО при желаещи!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Среща на МОРЕТО при желаещи!

Понеже е вече време да си помислим за морето и сините вълнииии... Днес говорих с един приятел на морето гр. Китен който има два семейни хотела * леглова база около 30/40легла и са един до друг* да ни приеме ако се организират някой хора. Отговора беше положитален за месец ЮНИ. Нощувката ще е 10лв. в стай със самостоятален санитарен възел в някой ще има и ТВ и хладилник. Има барбекю заличка за сбирки и всичко необходимо за едно приятно изкарване. Според мен ще е най благоприятно времето в края на месеца *ЮНИ* 26/27/28. Забравих да спомена че не е проблем да осигуря още доста легла.

По това време планираме да сме на Лозенец живот и здраве, така че няма да мине без нас! :D
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ако се организираме за Китен срещата на Милеви скали остава или отпада? Бих се радвала и на двете да дойда, но малко ще ми натежи на джоба, така че трябва да избера само една от двете.

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
          Ако искаш ще мина през Русе и ще те взема. Да не разкарваш Бравата
          Щом ти е по пътя!!

Коментар

Inessita написа:
            Ако се организираме за Китен срещата на Милеви скали остава или отпада? Бих се радвала и на двете да дойда, но малко ще ми натежи на джоба, така че трябва да избера само една от двете.
            Зависи! Нали за това съм го написал да го обсъдим и да решим какво ще правим. :D

Коментар

Коментар

Ми ела и на двете места.

Коментар

Коментар

qnisZ написа:
                    Ми ела и на двете места.
                    Ще дойда.
                    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Датата за морето е ясна проблема е дали ще се съберем за Милеви Скали. Предполагам че по време на изборите ще е най подходящо.

Коментар

Ами ако се съберем на на Милеви Скали на 13 и 14 Юни може да морето да идем на 27 и 28 Юни.Че Юли месец нали ще има по голяма сбирка на Узана ...Айде сега хората дето критикуваха Узана да видим дали ще дойдат на морето

Коментар

Не знам Илко но май ще се заформи добра збирка и на двете места.

Коментар

Коментар

Ако сбирката на Китен е на 27-28 идвам 100%, а за Милеви скали ще помисля. За Узана не коментирам изобщо.

Коментар

Working...
                              X