Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на палатки/бунгала под връх МИЛЕВИ СКАЛИ.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко развитие по темата. Днес предплатих бунгалата и вече е съвсем сигорно че срещата ще се проведе. Има малка промяна в прасенцето. Няма да се прави на чеверме а на фурна понеже чевермето ще отнеме доста време. Друго важно е че във вторник трябва да поръчам прасенцето и ще ми трябва да знам колко голямо да е? В този смисъл трябва да се пребройм кои ще идват със сигорност. qnisZ 2ма човека

Коментар

Хм, тъкмо щях да пиша, че мисля да идвам, ама има малък процент вероятност и да не идвам, и ти постави въпроса ребром! Бройте ме! Ако има бунгало - добре, ако не - ще изровя бойната палатка. За прасето: ако броят на желаещите стане прекалено голям, за да бъде намерено толкова голямо прасе :P , мога да се откажа (точно свинското не ми е любимото). Иначе се включвам и там.
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

ние сме 3-ма жената, аз и детето сигурни петък вечер, и събота вечер (бунгало) и в неделя палим за София! За прасето ще участваме и ние, аз месо не ям, ама жената и детето ще ме линчуват, ако откажа !
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Коментар

В този смисъл трябва да се пребройм кои ще идват със сигорност. qnisZ 2ма човек :D pecho 1 kosta 3deadairplane 1

Коментар

Тъкмо и аз мислех да предложа да не се занимаваме с чеверме, че едни познати без малко гладни да си останат по Гергьовден докато опекат така агнето В събота съм на линия, така че още двама човека за прасенцето. Янко ако трябва капаро казвай.

Коментар

И аз съм сигурен - 1 човек.

Коментар

И ние сме сигурни за идването и че не искаме прасе - също. Трима възрастни, но в двойка (по-голяма) бунгало, Иван ще спи в колата или ако някой бъде така любезен да го покани в палатката си. Ще водя и бойната си другарка, която беше с нас на Цигов чарк. :D И още един брой диване и едно бебе. :DНощувка за 2 дни.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

В този смисъл трябва да се пребройм кои ще идват със сигорност. qnisZ 2ма човек :D pecho 1 kosta 3deadairplane 1Junkey 2
                    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Коментар

В този смисъл трябва да се пребройм кои ще идват със сигорност. qnisZ 2ма човек :D pecho 1 kosta 3deadairplane 1Junkey 2 Fihi 2 ма без stenli 2 ilkor 1 То до така като смятам за сега сме на 15кг. + ориза и лимоно. :P За по голяма няма смисъл че ще е със сланина и по добре е да са две но ще трябва още хора. А за чевермето Стенли нямаш грижа но трябва да си сутринта там че да стане до след-обяд. Иначе съм говорил със собствениците за дърва за чевермето така че избора си е наш как да го направим. ААА забравих да кажа че там имало и един овчар от който също може да си купим аганце но не знам каква ще е цената на 1кг.

Коментар

deadairplane написа:
                          Irka_fihi написа:
                          И ние сме сигурни за идването и че не искаме прасе - също. Трима възрастни, но в двойка (по-голяма) бунгало, Иван ще спи в колата или ако някой бъде така любезен да го покани в палатката си. Ще водя и бойната си другарка, която беше с нас на Цигов чарк. :D И още един брой диване и едно бебе. :DНощувка за 2 дни.
                          Ти па как ще гониш мъжо си, ами ако го приюти някоя кака?
                          Ми то му се ще, сигурно, ама няма да го огрее. Няма да има разрешително.
                          Ванга

Коментар

Янкоооуууу, много важно питанье - вечерите на открито ли ще бъдем (край лагерния огън) или на затворено нейде?
                            Ванга

Коментар

На открито разбира се

Коментар

A, e това исках да чуя... :D
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X