Ние прасенцето ще си го водим с нас, таман 20 килца е!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на палатки/бунгала под връх МИЛЕВИ СКАЛИ.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И ние сме там!!!
Е, хубава работа, а нас защо не ни броите,за прасето сме съгласни, как беше - "по дефолт",много ми хареса израза, проблема според мен е къде ще се пече,че то не е само да го купим, иска си и работа,и ме сложете в списъка, за бунгалата, моля!ПламенФиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.
Коментар
-
Ааааааа,момиче си бях поръчала, стига с тия момчета. Поръчката ми биде изпълнена. На Велики четвъртък се роди, 3 дни преди термин. 3.400кг. , 50см. мома Калина. Благодаря за пожеланията. Ще я водим с нас на Милеви скали, така че, ще се видим."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Ех как ми се идва...Обаче както е тръгнало - ще минете без мен със сигурност за втората вечер - както казах, имаме среща на випуска.Ако тази седмица се опарича, може да дойда само петък/събота, но не ме бройте.Ако дойда на място ще си мисля - ако трябва ще спя в колата, или в палатка.За яденето - също.С две думи - не ме бройте, но не се изненадвайте ако дойда
Коментар
-
както казах по-рано и аз идвам, но ще ви се наложи да се запознавате с мен и мойте домашни любимци ! мойта е по-тежка, че аз ще се наложи да се запознавам като гледам с 30-на човека ! ........ ааааааааааа ми е притесненооооооо .............. Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Irka_fihi написа:Нема да се плашиш! Ний сме мноо готини! :D Ще си изкараме чудничко. :D П.П. Защо си смени готиния аватар? Нали твоят аватар беше с едно колоритно човече, което си друса шкембето? :DAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар