На срещата за барбекю изкочи идея да се съберем пак но на някое по усамотено място без много хора. Та става дума за местността МИЛЕВИ СКАЛИ на 18км. над с. Семчиново. Днес отскочих да видя в какво състояние на базата там да направя някоя снимка и да се уговоря с хората. Идеята е да се качим петък /събота/неделя *когато решим* на палатки и на бунгала. Да започна с пътя до там. Пътя е асфалт в добро състояние *е има и някоя дупка но за горски път е перфектен* но е за една кола и трябва да се изчакваме при разминаване. Бунгалата също се оказаха в прилично състояние *ще видите сами на снимките* има малко забележки по банята с тоалетна но няма да стоим само там я. Място за палатки колкото искаш като имам уговорка с хижаря че хората на палатка ще ползват тоалетна и вода от базата която ще е непрекъсната отворена. Има си детски кът с люлки. И стигнахме до беседката за хранене с барбекюто което също ще видите на снимките *има възможност за изваждане на допълнително маси и столове* има също възможност да се ползва кафето/ресторанта за сбирката. Храната трябва да си я носим сами или да поръчаме предварително на собствениците *по добрата възможност е да си я носим сами*. Не далеч *2км. пеш и 3км. с кола* е самия връх МИЛЕВИ СКАЛИ на който има паметник отряда АНТОН ИВАНОВ и прекрасна гледка към четирите края на страната. В хубаво време се вижда Стара Планина, Пловдив, яз. Батак, Велинград и половината Родопи *за съжаление времето не беше хубаво и не се вижда на снимките*. Забравих да спомена че леглото в бунгалата е 10лв. Ето и от BGMAP http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=f...1&initsearch=1
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на палатки/бунгала под връх МИЛЕВИ СКАЛИ.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fihi
-
Този път искам и АЗ.На хижа "Иглика" не успях, защото бях на работа. Дано да изберете 13-14, че на 06.06 съм обещал да ходя на Стара планина.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар