kosta написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на палатки/бунгала под връх МИЛЕВИ СКАЛИ.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
GTipo написа:Такааа, след много увещания вероятно и ние ще минем, но за събота вечерта.По-късно ще дойдем, след рафтинга. Вероятно на палатка. Къде без нас :D"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
GTipo написа:Такааа, след много увещания вероятно и ние ще минем, но за събота вечерта.По-късно ще дойдем, след рафтинга. Вероятно на палатка. Къде без нас :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:GTipo написа:Такааа, след много увещания вероятно и ние ще минем, но за събота вечерта.По-късно ще дойдем, след рафтинга. Вероятно на палатка. Къде без нас :D"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
Коментар
-
Junkey написа:kosta написа:Всичко е много хубаво ..... записах се да дойда и се радвам, че ще се запозная с много нови хора :D .......... ......, но имам един малък проблем незнам как да стигна до там освен, че трябва да карам към Пазарджик-Пловдив ..... , а после много се извинявам за невежеството, но ще помоля или някой да ми обясни като на дебил или да остави телефон за да мога като тръгна да му досаждам, докато открия мястото където ще ме чака прасенцето ! П.П. Ще помоля само този, който ми остави телефон и наближа мястото, като види едно умопомрачително красиво типо да каже - виждам те карай само направо и си при нас !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
qnisZ написа:http://www.bgmaps.com/routing.aspx?sid=1c1a061ec5c016e62f75c71aaa4f1543Н апиши от каде искате да тръгнете и като крайна точка *СЕМЧИНОВО* и ще ти покаже пътя. Специялно от София е на 99км. Като стигнете на центъра на селото има табела "Милеви Скали 14км." *пътя не е отбелязан на каркака понеже е на воените*. От там по асфалтовия път нагоре в гората има само едно отклонение на което може да сбъркате. Та на това отклонение на ляво ако завиете на дясто ще се качите на паметника който е на 2км. от нас. За по подроба информация 0878601688.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Да по принцип там е кадето трябва да отидем но пътя е от село "Семчиново" пътя тръгва от центъра има и табела. Който има проблемио да ми звани на 0878601688. Да не забравите да си вземете храна и нещо за пиене вода има колкото искате. Има и развитие с прасенцето. :D вече е поръчано цяли 15кг. и достатачно количество ориз.
Коментар
-
deadairplane
-
Irka_fihi написа:Аз пък незнам к’ви прасета ще ядете, но мисля след малко да метна в тавата един заек с картофки, чесън и бяло вино. И утре направо с тавата ще го донесем. :D"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар