Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на палатки/бунгала под връх МИЛЕВИ СКАЛИ.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ах, гадовееее!!!Ще направя всичко по силите си, да дойда в петък... ще си тръгна в събота следобяд...

Коментар

Не идвай,бе, много ще е гадно!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Immortal написа:
        Ах, гадовееее!!!Ще направя всичко по силите си, да дойда в петък... ще си тръгна в събота следобяд...
        Ами да се чуем тогава в петък по телефона защото и аз мисля да направя същото като теб.Прасета няма да ям имам си причини.За спането ще се оправя някак си Мареата като се пусне задната облегалка става като спалня.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз съм на на работа до 17ч и после веднага стартирам

Коментар

В този смисъл трябва да се пребройм кои ще идват със сигорност. qnisZ 2ма човек :D pecho 1 kosta 3deadairplane 1Junkey 2 Fihi 2 ма без stenli 2 ilkor 1 Stefanaki 2ма
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

За съжаление---корекция

Днес се оказа, че г-жата е заета на част от въпросните дати-по точно в Петък и Неделя с ангажименти като член на РИК, с предстоящите Парламентарни избори..., така че за съжаление, нашето участие отпада...просто няма смисъл да бием път само за 1 ден. Надявам се, да се видим на следващата среща-на морето или Узана. Поздрави и извинения. Веско PS.Ще помоля Админите да коригират /изтрият /постовете относно моето участие.
              Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Мдаа, и аз ще ви разочаровам - моята госпожа пък в неделя е на работа и няма кой да и вземе смянаа, а аз пък в събота ще имам майстор да ми слага кенефа и мивките в банята и тоалетната и облицовката на камината и ми се струва че е по добре да му вися на главата. Бийте ме ако искате, това е положението. Ако госпожата се беше смениля щах да отменя майстора, ама сам не ми се тръгва щото смятах да го комбинирам с гледане на мебели в Пазарджик и Пловдив, а без женска част - не става. Все пак си запазвам правото да реша енщо друго, ама ще се чуем по телефона. Надържам се за Узана.
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Tornado написа:
                  Immortal написа:
                  Ами да се чуем тогава в петък по телефона защото и аз мисля да направя същото като теб.Прасета няма да ям имам си причини.За спането ще се оправя някак си Мареата като се пусне задната облегалка става като спалня.
                  OK

Коментар

qnisZ - 2-ма човек :D pecho - 1kosta 3deadairplane - 1Junkey - 2Fihi - 2-ма без stenli - 2ilkor - 1FIRE 8V - 1
                    Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                    Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                    Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                    Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

FIRE 8V написа:
                      qnisZ - 2-ма човек :D pecho - 1kosta 3deadairplane - 1Junkey - 2Fihi - 2-ма без stenli - 2ilkor - 1Stefanaki - 2маFIRE 8V - 1
                      Нарочно ли не си ме вписал?
                      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Май днеска слънцето много ме е напекло и съм те пропуснал
                        Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                        Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                        Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                        Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

За съжаление при нас нещата не са ясни Ако успеем да дойдем ще бъде само за събота вечерта....За сега не ни бройте за нищо, пък ако ми се усмихне щастието и вземем че дойдем - ако няма бунгала, ще носим палатката.... онази бързо-разгъващата се

Коментар

Всичко е много хубаво ..... записах се да дойда и се радвам, че ще се запозная с много нови хора :D .......... ......, но имам един малък проблем незнам как да стигна до там освен, че трябва да карам към Пазарджик-Пловдив ..... , а после много се извинявам за невежеството, но ще помоля или някой да ми обясни като на дебил или да остави телефон за да мога като тръгна да му досаждам, докато открия мястото където ще ме чака прасенцето ! П.П. Ще помоля само този, който ми остави телефон и наближа мястото, като види едно умопомрачително красиво типо да каже - виждам те карай само направо и си при нас !
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                              Всичко е много хубаво ..... записах се да дойда и се радвам, че ще се запозная с много нови хора :D .......... ......, но имам един малък проблем незнам как да стигна до там освен, че трябва да карам към Пазарджик-Пловдив ..... , а после много се извинявам за невежеството, но ще помоля или някой да ми обясни като на дебил или да остави телефон за да мога като тръгна да му досаждам, докато открия мястото където ще ме чака прасенцето ! П.П. Ще помоля само този, който ми остави телефон и наближа мястото, като види едно умопомрачително красиво типо да каже - виждам те карай само направо и си при нас !
                              Драсни едно лично на qnisZ и ще се разберете
                              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

http://www.bgmaps.com/routing.aspx?s...43Напиши от каде искате да тръгнете и като крайна точка *СЕМЧИНОВО* и ще ти покаже пътя. Специялно от София е на 99км. Като стигнете на центъра на селото има табела "Милеви Скали 14км." *пътя не е отбелязан на каркака понеже е на воените*. От там по асфалтовия път нагоре в гората има само едно отклонение на което може да сбъркате. Та на това отклонение на ляво ако завиете на дясто ще се качите на паметника който е на 2км. от нас. За по подроба информация 0878601688.

Коментар

Working...
                                X