Аз също мисля да не пропусна тази среща, ако наистина се гласува за 13-14, защото през другото време съм зает. За "Иглика" бях почти наблизо, просто съм го подминал качих се до "Златните мостове", там имаше карта и х. Иглика беше доста далече от мястото, в последствие разбрах, че просто сме го подминали .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на палатки/бунгала под връх МИЛЕВИ СКАЛИ.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fihi
Tornado написа:Inessita написа:Малиии то било на 400км това чудо!!!!
Коментар
-
Aбе много организатори в тоз форум! Някой ден като се заженим,ще си избирам от тук организатор за сватбата. Мястото е жестоко и бунгалата ми се видяха доста прилични.А от личен опит ви казвам,че другарят Киримов е чудесен екскурзовод,няма да съжалявате! Янко,ти нарочно ли избра това място, да има и бунгала,за да има Йотова къде са спи?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
qnisZ написа:Irka_fihi написа:: Янко,ти нарочно ли избра това място, да има и бунгала,за да има Йотова къде са спи?"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
ilkor написа:Тя неговата палатка е по голяма от бунгалото За сега като гледам 12-13-14 Юни са най желани като дати ?
Коментар
-
ilkor написа:Тя неговата палатка е по голяма от бунгалото За сега като гледам 12-13-14 Юни са най желани като дати ?Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
maiska
Реклама
Collapse
Коментар