Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на палатки/бунгала под връх МИЛЕВИ СКАЛИ.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз също мисля да не пропусна тази среща, ако наистина се гласува за 13-14, защото през другото време съм зает. За "Иглика" бях почти наблизо, просто съм го подминал качих се до "Златните мостове", там имаше карта и х. Иглика беше доста далече от мястото, в последствие разбрах, че просто сме го подминали .
    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Inessita написа:
      Малиии то било на 400км това чудо!!!!
      Толкова я.Русе-Казанлък 200 км. и Казанлък-Семчиново още 200 км.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
        Inessita написа:
        Малиии то било на 400км това чудо!!!!
        Толкова я.Русе-Казанлък 200 км. и Казанлък-Семчиново още 200 км.
        Вие няма ли да дойдете?

Коментар

Aбе много организатори в тоз форум! Някой ден като се заженим,ще си избирам от тук организатор за сватбата. Мястото е жестоко и бунгалата ми се видяха доста прилични.А от личен опит ви казвам,че другарят Киримов е чудесен екскурзовод,няма да съжалявате! Янко,ти нарочно ли избра това място, да има и бунгала,за да има Йотова къде са спи?
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            : Янко,ти нарочно ли избра това място, да има и бунгала,за да има Йотова къде са спи?
            Не, тя ще е с мен на палатка.

Коментар

Тя неговата палатка е по голяма от бунгалото За сега като гледам 12-13-14 Юни са най желани като дати ?

Коментар

qnisZ написа:
                Irka_fihi написа:
                : Янко,ти нарочно ли избра това място, да има и бунгала,за да има Йотова къде са спи?
                Да да и аз така си помислих лесно ме даваш на мечките отарване от мен така лесничко няма да стане
                "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

На коя дата ще е мероприятието? Ще ми се да дойда и аз евентуално!!!

Коментар

qnisZ написа:
                    Irka_fihi написа:
                    Ще ти се! Размечтахме се нещо,май...
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

ilkor написа:
                      Тя неговата палатка е по голяма от бунгалото За сега като гледам 12-13-14 Юни са най желани като дати ?
                      АА Илко май предишната дата е по добра. Аз също не съм пропускал избори ама този път ще моне и без мен * то не е проблем да сляза и да гласувам ама чак пък толкова*. А освен това днес говорих с един приятел на морето гр. Китен който има два семейни хотела * леглова база около 30/40легла и са един до друг* да ни приеме ако се организират някой хора *аз мисля да ходя и там*. Отговора беше положитален за месец ЮНИ. Нощувката ще е 10лв. в стай със самостоятален санитарен възел в някой ще има и ТВ и хладилник. Има барбекю заличка за сбирки и всичко необходимо за едно приятно изкарване.

Коментар

Ще сгъстим графика май От моя страна няма проблеми кога ще е. Да вземем да заковае една дата и да се броим че накъся времето.

Коментар

ilkor написа:
                          Ами хайде де...на 12-13-14 Юни сме там... :D
                          Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                          Трезвен ТУК не пиша!
                          Un Italiano Vero

Коментар

Айде решавайте нали сте от ръководствито.

Коментар

Хммм... аз ще изчакам да видя какво ще решите и после направо ще дойда

Коментар

Ми то Килара е казал а нали е и шеф треба да го слушаме. :D

Коментар

Working...
                                X