Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета за МЯСТО на лятната среща на ФФБ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и доиде момента в които срадните и дюсканията почнаха абе пичове нали затова тука се направи тая анкета кои каде иска!!! и сега кво "аз искам пловдив,ама няма сбирката да е в пловдив и затова няя идвам..." стегнете се малко аиде още няколко дена да гласуваме и да решаваме датата да може да се направи организацията по навреме без лоши чуства кам никои поздрави от Плд
    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Ако не я направите срещата пред нашия блок в Люлин и аз няма да дойда ! А сега по темата - Узана е прекрасно място и има достатъчно хотели, хижи и място за колите, а ето и моето предложение - хотел Еделвайс, Прима S!http://pochivka.bg/o-880-%D1%85%D0%B...B0_sВярно, че стаите са по 70 лв. но ако се организираме може да ни дадат хубава цена, пък и не ходим там през ден, а един път в годината ! (лично мнение, ако мнозинството реши друго ще се съобразя !)
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Колега ето този е най-големият (120+места), не е лош и е евтин http://www.bgglobe.net/index.php?l=0&s=-368
        Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Immortal написа:
          GbGzTeaM написа:
          На Узана има 1 голям хотел, който е и най-скъпият-1 стая е между 50-60 лева.
          Може да си от Габрово, но нищо от това, което си написал не е вярно.
          Кое от това, което казах - не е вярно?На Узана има повече от 1 големи хотели (най-малко два), нито са най-скъпите - стаите на хотел Импулс бяха по 30-40 лв (не си спомням точно).Друг е въпроса, че въпросния хотел може и да е запуснат нещо - сайтът им не работи, никой не вдига стационарния им телефон на рецепцията, а мобилният е изключен.Каквото реши мнозинството.

Коментар

Абе братлета,стига с тая УЗАНА.На половината ще им кипнат 4айниците по тия баири.Кво стана с морето жените и неговите трудови хора.ЛЯТО Е БЕ.Хвърляйте банските и да ходиме. :D
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Миналата лятна среща пак беше на баир но това не попречи който желаеше да е по бански http://pic.fiat-bg.org/Jana-2008/Alb.../100_0997.html

Коментар

Днес говорих с шефа на хотел Еделвайс, човека каза няма проблем правили са и друг път такива събирания. Двойната стая е с цена 46 лв. със закуска! НО....... на 3,4,5 Юли на Узана има рали 4-ти кръг от от националния шампионат и всеки ден от тези три дни пътя ще е затворен за по 4-5 часа ! юли[color=red:9404d04702]04-05 План.
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Ами ОК съгласихте ме още пове4е заради рали-то.А и засега мнозинството е за там така 4е вси4ко води към УЗАНА.НАПРЕД,НАПРЕД И ПАК НАПРЕД. :D
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Пичове имам една едновременно радостна и всъщото време - тъжна новина! Поканиха ме да бъда механик на български тим в "Трансилвания-Трофи"! За мое голямо нещастие, ако срещата е в първия и втория уикенд на юли - аут съм! Затова и не съм гласувал за дестинация, докато не се уточни датата!

Коментар

то като гледам май май нещо умря организацията за тая среща.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

Вече е ясно че срещата ще е през Юли и на Узана. Просто само отбележете дата да се знае.
                        Уважавам тези,които ме уважават!
                        Clube do Marea!

Коментар

вчера на Търновската среща подхванахме темата за Узана и за сега сме кам 10 човека които сме сигорно
                          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                            вчера на Търновската среща подхванахме темата за Узана и за сега сме кам 10 човека които сме сигорно
                            +2-ма
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

пишете и мен само кажете кога се тръгва и съм там
                              Fiat Bravo club plovdiv

Коментар

Давайте конкретна дата. Ние си пишем бройки ама нещо никой не пуска за дата анкета или пък някой да каже конкретна дата.
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X