///// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета за МЯСТО на лятната среща на ФФБ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
maiska
Гласувах за Камчия Както казах и преди - плаж, море и July morning (може и да не е july ама да е морнинг на палатка )П.П. Имам предложение - защо не се обединят 2-та варианта за морето - Калиакра и Камчия - реално погледнато който гласува за едното, няма да има нищо против да дойде и на другото - все за море става въпрос....
Коментар
-
maiska написа:П.П. Имам предложение - защо не се обединят 2-та варианта за морето - Калиакра и Камчия - реално погледнато който гласува за едното, няма да има нищо против да дойде и на другото - все за море става въпрос....
Коментар
-
Aз гласувах за Калиакра,ама и Камчия става,все ми е тая,и на двете места не съм ходила.И аз обожавам да спя на палатка,ама не знам с бебешока как ще я правим,още повече,че нямаме палатка... Имайте милост,да не е на Узана,щот ще требе да се отбиваме и при свекървата..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
maiska
Immortal написа:maiska написа:П.П. Имам предложение - защо не се обединят 2-та варианта за морето - Калиакра и Камчия - реално погледнато който гласува за едното, няма да има нищо против да дойде и на другото - все за море става въпрос....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар