Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета за МЯСТО на лятната среща на ФФБ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///// написа:
    Направо съм като малко дете в сладкарница! Искам всичките торти!
    И аз така!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

даваите да ги видиме тези къмпинзи краи кам4ия.Кога тръгваме? :D
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

z_sutrov написа:
        Айде аз дадох гласа си. Давайте по-набарзо да се организираме, защото няма време. Наистина няма да може да се угоди на всички.
        Ти за къде гласува бе мен?
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Гласувах за Камчия Както казах и преди - плаж, море и July morning (може и да не е july ама да е морнинг на палатка )П.П. Имам предложение - защо не се обединят 2-та варианта за морето - Калиакра и Камчия - реално погледнато който гласува за едното, няма да има нищо против да дойде и на другото - все за море става въпрос....

Коментар

И аз гласувах за Камчия Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
            Fiat Marea 1.6 16V

Коментар

аз съм за
              Фиат завинаги!!!!
              Фиат Типо-1.4 75кс.
              Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
              фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

Аз гласувах за Узана,но й на морето/Камчия/бих дошъл,тъкмо ще се цопнем.

Коментар

....
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

maiska написа:
                    П.П. Имам предложение - защо не се обединят 2-та варианта за морето - Калиакра и Камчия - реално погледнато който гласува за едното, няма да има нищо против да дойде и на другото - все за море става въпрос....
                    Това го мислих още като пусках анкетата. Не е съвсем същото като дестинация, щото разликата поне при мен в километрите е двойна.Нека засега останат така, а ако гласовете за двете сумарно превишат тези за Узана (която засега се очертава като "победител"), ще мислим.П.С. Не всички изгарят от желание да спят на палатки, между другото. Аз обожавам, обаче жена ми категорично отказва да спи на палатка

Коментар

Aз гласувах за Калиакра,ама и Камчия става,все ми е тая,и на двете места не съм ходила.И аз обожавам да спя на палатка,ама не знам с бебешока как ще я правим,още повече,че нямаме палатка... Имайте милост,да не е на Узана,щот ще требе да се отбиваме и при свекървата...
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

В Хисаря има доста хотели и хотелчета...

Коментар

...
                          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

и все пак е лято затова гласъвах за камчия

Коментар

zigi написа:
                              и все пак е лято затова гласъвах за камчия
                              и аз същото нещо направих
                              Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                              http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Immortal написа:
                                maiska написа:
                                П.П. Имам предложение - защо не се обединят 2-та варианта за морето - Калиакра и Камчия - реално погледнато който гласува за едното, няма да има нищо против да дойде и на другото - все за море става въпрос....
                                Това го мислих още като пусках анкетата. Не е съвсем същото като дестинация, щото разликата поне при мен в километрите е двойна.Нека засега останат така, а ако гласовете за двете сумарно превишат тези за Узана (която засега се очертава като "победител"), ще мислим.П.С. Не всички изгарят от желание да спят на палатки, между другото. Аз обожавам, обаче жена ми категорично отказва да спи на палатка
                                Не се притеснявай, ще намерим нещо подходящо и за твоята мацка обикновенно където има места за къмпиране, има и бунгала, така че всички да са доволни

Коментар

Working...
                                X