Ок мерси, ще го намеря то не е голям района, ще се върта около "Доверие" и 149-то и все ще го намеря :D пък и с питане винаги се намира :D
Просто подминаваш 149-о. Не в посока към "Гризли", а обратната. Караш покрай един дълъг блок отдясно и последното нещо до улицата вляво е таверната. Намира се буквално до оградата на площадката на училището. Няма как да го объркаш. Аз ще се постарая да дойда, въпреки че имам изпит в четвъртък...
Ама много добре обясняваш, разбрах къде е, мерси
FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now
Ок мерси, ще го намеря то не е голям района, ще се върта около "Доверие" и 149-то и все ще го намеря :D пък и с питане винаги се намира :D
Просто подминаваш 149-о. Не в посока към "Гризли", а обратната. Караш покрай един дълъг блок отдясно и последното нещо до улицата вляво е таверната. Намира се буквално до оградата на площадката на училището. Няма как да го объркаш. Аз ще се постарая да дойда, въпреки че имам изпит в четвъртък...
Ама много добре обясняваш, разбрах къде е, мерси
А ти вземи си подмени малко гаража . Че ми е интересно.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Ти само си питаш информативно или мислиш да идваш? :D 19.30 - 20.00ч.
Ако нещо не се здуха работата, ще дойда към 20.00 ч. за една бира и да си върна борча. И май пак ще съм сам, но пък няма да седя много, че нали изпит утре...
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар