Ей, хора, оттървахме срещата тази седмица, ама в сряда да сте на линия. Давайте предложения за кръчмата или аз да избера?Светльо, мисли му, ако не дойдеш и този път!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Овча купел
Collapse
X
-
Irka_fihi написа:Ей, хора, оттървахме срещата тази седмица, ама в сряда да сте на линия. Давайте предложения за кръчмата или аз да избера?Светльо, мисли му, ако не дойдеш и този път!!!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:Иначе честита Барчета, ако това си си купила, съдейки по снимката.FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now
Коментар
-
Irka_fihi написа:Младежо, не се хили, ами сядай да четеш и в сряда на среща. Ти мислиш, че вечерта преди изпита ще научиш кой знае колко??NOW: ???
Коментар
-
Близо е до 149-то. Подминаваш го и продължаваш още напред. Кръчмата е опасана с метална ограда, отвътре с бамбук. Има големи рекламни чадъри на някаква марка бира. Оф, хич ме няма по обясненията. Срещу тази кръчма, малко в далечина е МЦ "Доверие" - по-голям ориентир от това не се сещам."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Dessy написа:Ок мерси, ще го намеря то не е голям района, ще се върта около "Доверие" и 149-то и все ще го намеря :D пък и с питане винаги се намира :DNOW: ???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар