Ей, хора, оттървахме срещата тази седмица, ама в сряда да сте на линия. Давайте предложения за кръчмата или аз да избера?Светльо, мисли му, ако не дойдеш и този път!!!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Ей, хора, оттървахме срещата тази седмица, ама в сряда да сте на линия. Давайте предложения за кръчмата или аз да избера?Светльо, мисли му, ако не дойдеш и този път!!!
Ще видим. В четвъртък имам изпит.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Иначе честита Барчета, ако това си си купила, съдейки по снимката.
Да това сладурче си взех, мерси за честитката По отношение на кръчмето мисля, че където сте се събирали досега е най-добре /съдейки по снимките/ .... то няма кой знае какъв избор в ОК като се замислите, поне аз не се сещам за нещо по-така
FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now
Да, ама не -срещата е на Таверната (бившата сръбска скара), срещу сградата на бившата банка ДСК. Много бивши станаха, ама ко да праиш? 0887531804 е номерът ми, ако нещо се объркаш и не ни намериш.
Ванга
ееее пак ме хвърлихте в шеста глуха :D аз ОК2 из тези улички и блокчета не ходя, че да знам къде е тази бивша таверна и бивша сграда на ДСК дайте ориентир,около пощата ли,149-то ли... и ще го намеря
FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now
Близо е до 149-то. Подминаваш го и продължаваш още напред. Кръчмата е опасана с метална ограда, отвътре с бамбук. Има големи рекламни чадъри на някаква марка бира. Оф, хич ме няма по обясненията. Срещу тази кръчма, малко в далечина е МЦ "Доверие" - по-голям ориентир от това не се сещам.
Ванга
Ок мерси, ще го намеря то не е голям района, ще се върта около "Доверие" и 149-то и все ще го намеря :D пък и с питане винаги се намира :D
Просто подминаваш 149-о. Не в посока към "Гризли", а обратната. Караш покрай един дълъг блок отдясно и последното нещо до улицата вляво е таверната. Намира се буквално до оградата на площадката на училището. Няма как да го объркаш. Аз ще се постарая да дойда, въпреки че имам изпит в четвъртък...
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар