fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Овча купел
Collapse
X
-
silversony, теб батка,все те забравяме.Откога се гласим да ти пратим лично за тия срещи и все се сещаме, когато вече сме се събрали. Сори. Момчето, което си видял е Дянко (никът му е Шефи), не живее в Овча купел, но дойде на срещата , защото искаше да се види с Фихи (младежът с тениска на форума). И двамата са габровци и искаха да се запознаят. А е нямал "отличителни белези", защото доколкото разбрах, колата му е купена скоро и още няма стикер. Та така. Влизай от време на време в темата и ела ако искаш на някоя среща."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:silversony, теб батка,все те забравяме.Откога се гласим да ти пратим лично за тия срещи и все се сещаме, когато вече сме се събрали. Сори. Момчето, което си видял е Дянко (никът му е Шефи), не живее в Овча купел, но дойде на срещата , защото искаше да се види с Фихи (младежът с тениска на форума). И двамата са габровци и искаха да се запознаят. А е нямал "отличителни белези", защото доколкото разбрах, колата му е купена скоро и още няма стикер. Та така. Влизай от време на време в темата и ела ако искаш на някоя среща.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ти пък кога успя да се включиш???? И т’ва с балона на скайпа не го разбрах. Парите с лихвите вече стана 30лв., така че, мисли му!! Тази седмица ще се виждаме ли? (не ние двамата, а всички)?NOW: ???
Коментар
-
Четвъртък не става.Мъжо ми е на банкет послучай повишаването му в чин "капитан".А дъждът не ни плаши, миналата седмица пак валеше, но се бяхме приютили под гостоприемния навес на "Гризли". Все пак предпочитам да не вали де, да е по - топличко, и за Калина ще е по - добре. :D Остава ден петък, казвайте.Колкото до мненията - сега и аз трябва да наваксам, че да те стигна. Няколко дни не бях влизала и ето го резултата - веднага дръпна."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Четвъртък не става.Мъжо ми е на банкет послучай повишаването му в чин "капитан".А дъждът не ни плаши, миналата седмица пак валеше, но се бяхме приютили под гостоприемния навес на "Гризли". Все пак предпочитам да не вали де, да е по - топличко, и за Калина ще е по - добре. :D Остава ден петък, казвайте.Колкото до мненията - сега и аз трябва да наваксам, че да те стигна. Няколко дни не бях влизала и ето го резултата - веднага дръпна.NOW: ???
Коментар
-
svetkos_ написа:Irka_fihi написа:silversony, теб батка,все те забравяме.Откога се гласим да ти пратим лично за тия срещи и все се сещаме, когато вече сме се събрали. Сори. Момчето, което си видял е Дянко (никът му е Шефи), не живее в Овча купел, но дойде на срещата , защото искаше да се види с Фихи (младежът с тениска на форума). И двамата са габровци и искаха да се запознаят. А е нямал "отличителни белези", защото доколкото разбрах, колата му е купена скоро и още няма стикер. Та така. Влизай от време на време в темата и ела ако искаш на някоя среща.
Коментар
-
Dessy написа:Ех ама че сте строги :P То май тази седмица няма да има среща като гледам,значи към сряда идната седмица да си знам евентуално за срещичката....NOW: ???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар