Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Овча купел

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fihi написа:
    А ето го и най якото кадро.
    с момчето отляво се засякохме на Лукойл Горна Баня преди 2-3 дни :Д беше с Мареа 2.0 , не разбрах , че е от форума пък даже и от Ок.. не беше с отличителни знаци пък само ме пита дали аз съм с бравото :P :P

Коментар

fihi написа:
      Ам шамар!!!!
      Ако ми видиш балона в скайпа, ще ме разбереш.
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

silversony, теб батка,все те забравяме.Откога се гласим да ти пратим лично за тия срещи и все се сещаме, когато вече сме се събрали. Сори. Момчето, което си видял е Дянко (никът му е Шефи), не живее в Овча купел, но дойде на срещата , защото искаше да се види с Фихи (младежът с тениска на форума). И двамата са габровци и искаха да се запознаят. А е нямал "отличителни белези", защото доколкото разбрах, колата му е купена скоро и още няма стикер. Та така. Влизай от време на време в темата и ела ако искаш на някоя среща.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          silversony, теб батка,все те забравяме.Откога се гласим да ти пратим лично за тия срещи и все се сещаме, когато вече сме се събрали. Сори. Момчето, което си видял е Дянко (никът му е Шефи), не живее в Овча купел, но дойде на срещата , защото искаше да се види с Фихи (младежът с тениска на форума). И двамата са габровци и искаха да се запознаят. А е нямал "отличителни белези", защото доколкото разбрах, колата му е купена скоро и още няма стикер. Та така. Влизай от време на време в темата и ела ако искаш на някоя среща.
          Спокойно, аз го информирам. Бях му казал. Да не се прави на луд.

Коментар

Ти пък кога успя да се включиш???? И т’ва с балона на скайпа не го разбрах. Парите с лихвите вече стана 30лв., така че, мисли му!! Тази седмица ще се виждаме ли? (не ние двамата, а всички)?
            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
              Ти пък кога успя да се включиш???? И т’ва с балона на скайпа не го разбрах. Парите с лихвите вече стана 30лв., така че, мисли му!! Тази седмица ще се виждаме ли? (не ние двамата, а всички)?
              Ами в балона е причината, поради която не мога днес. Иначе утре вечер може да се направи нещо. Ако не вали, нали. За да сме навън, на евентуално чист въздух. Иначе аз спя във форума. Може да не пиша, но ровя и чета. Сега малко ще задържа до 600 мнения. ХАХАХАХА

Коментар

Четвъртък не става.Мъжо ми е на банкет послучай повишаването му в чин "капитан".А дъждът не ни плаши, миналата седмица пак валеше, но се бяхме приютили под гостоприемния навес на "Гризли". Все пак предпочитам да не вали де, да е по - топличко, и за Калина ще е по - добре. :D Остава ден петък, казвайте.Колкото до мненията - сега и аз трябва да наваксам, че да те стигна. Няколко дни не бях влизала и ето го резултата - веднага дръпна.
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Четвъртък не става.Мъжо ми е на банкет послучай повишаването му в чин "капитан".А дъждът не ни плаши, миналата седмица пак валеше, но се бяхме приютили под гостоприемния навес на "Гризли". Все пак предпочитам да не вали де, да е по - топличко, и за Калина ще е по - добре. :D Остава ден петък, казвайте.Колкото до мненията - сега и аз трябва да наваксам, че да те стигна. Няколко дни не бях влизала и ето го резултата - веднага дръпна.
                  Възползвах се, хахахаха! В петък мисля, че може, поне аз. Имам през деня няколко дела да свърша и привечер май ще съм/сме на линия. То ще си покаже. Поне сега не се сещам да има нещо сериозно ангажиращо след 20.00 часа.

Коментар

svetkos_ написа:
                    Irka_fihi написа:
                    Спокойно, аз го информирам. Бях му казал. Да не се прави на луд.
                    Признавам си, но в последно време почти ми липсва свободното време.. все ме слагат 2ра смяна от 12 до 9... , пък днес и охрана та от 9 до 23... ... Ще следя темата и когато се съберете ден/час , ако мога ще гледам и аз да дойда (bow)

Коментар

Aaa бройте ме и мен пак Може да си продадох Купенцето, но пак съм в клуба с друго фиатче от 2 дни
                      FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now

Коментар

Ама само с броене не става ,требе и присъствие. Искам на следващата среща като дойдеш - извинителна бележка от родител.
                        Ванга

Коментар

Е айде мисля, че ще съм извинена и без бележката :P

Коментар

Dessy написа:
                            Е айде мисля, че ще съм извинена и без бележката :P
                            Ще видим тази работа.

Коментар

Ех ама че сте строги :P То май тази седмица няма да има среща като гледам,значи към сряда идната седмица да си знам евентуално за срещичката....

Коментар

Dessy написа:
                                Ех ама че сте строги :P То май тази седмица няма да има среща като гледам,значи към сряда идната седмица да си знам евентуално за срещичката....
                                Аз от другата седмица започвам с изпитите. Два минаха вече, взехме ги с отличен. За другите едва ли ще има такъв успех. Иначе честита Барчета, ако това си си купила, съдейки по снимката.

Коментар

Working...
                                X