Всичко хубаво де, ама имам една последна молба :D понеже никой не познавам няма как да ви разпозная по масите, какво правим тогава...не ми се изпада в смешна ситуация да сядам на други маси
Ако си още с Купето, ще свиркаме, ще махаме...
Да това е много добър начин, мерси :D Ще се ориентирам, особено с фланелките на форума няма как да се заблудя да седна при други...
FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now
И аз мисля да дойда Някой ще носи ли стикери, че съм с нов Фиат
Най - накрая ще се видим очи в очи с тебе. Не можахме да се засечем в Габрово, но поне тука ще се видим.Стикерчета ще има на следващата среща. И ние сме с нов фиат, и трябва да пиша на Емо да прати някой стикер.
Ей гадини събрахте ли се :П Аз пък съм на работа ;( Дайте снимки, ако някой се прибере трезвен
Събрахме се,ами... :D Ти си работи,не ни пречиш! Снимки ще качим тези дни,че ще пътуваме след малко,а колкото до трезвото - всички се прибрахме в това състояние.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Сори, но то винаги така става...ден преди срещата ми купиха колата
E, нищо. Тъкмо ще почерпиш идната седмица. :Д Тогава вече и аз ще съм на линия, че в четвъртък бях като пребит и нямаше как да си завлека задника. Даже и на fihi се обадих да се извиня за отсъствието. Но тая седмица жив-умрял, ще дойда. Само силно се надявам да не излезе нещо спешно. Само в сряда и събота няма да мога официално, че съм на мачове. Дайте снимки, ако има такива.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Снимки има, ама няма кой да ги качи. Забравих кабела за камерата и ...абе,дълго е за обяснение. И ся кво, ти в сряда не можеш да дойдеш ,така ли? Аз мислех в сряда да се съберем. Щот ние сме си на "село" и ще се приберем във вторник вечерта и няма да имаме нет, че не е платен.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Снимки има, ама няма кой да ги качи. Забравих кабела за камерата и ...абе,дълго е за обяснение. И ся кво, ти в сряда не можеш да дойдеш ,така ли? Аз мислех в сряда да се съберем. Щот ние сме си на "село" и ще се приберем във вторник вечерта и няма да имаме нет, че не е платен.
Еми да, нещо такова. Имам ангажимент, който няма как да го пренебрегне. Ама на мен ми е за трите лева, които ви дължа. Сега и лихвата като сметнем...
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар