Ако запомниш и мястото...цена няма да имаш! Значи последно,четвъртък е денят.Деси,мисля ,че няма нужда да ти пращам лично или?Ще пратя на останалите,които не са влизали в темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Овча купел
Collapse
X
-
Irka_fihi написа:Ако запомниш и мястото...цена няма да имаш! Значи последно,четвъртък е денят.Деси,мисля ,че няма нужда да ти пращам лично или?Ще пратя на останалите,които не са влизали в темата.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ако запомниш и мястото...цена няма да имаш! Значи последно,четвъртък е денят.Деси,мисля ,че няма нужда да ти пращам лично или?Ще пратя на останалите,които не са влизали в темата.FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now
Коментар
-
Dessy написа:Irka_fihi написа:Ако запомниш и мястото...цена няма да имаш! Значи последно,четвъртък е денят.Деси,мисля ,че няма нужда да ти пращам лично или?Ще пратя на останалите,които не са влизали в темата.NOW: ???
Коментар
-
Колеги бройте ме и мен само дано да съм свободен че незнам как ще се случи там че съм на работа а и куп други задачи .. но ако съм свободен съм там даже ще имаме вътрешен човек в заведението един бивш съученик работи там Що се отнася до местонахождението на заведението .. няма как да не го знам учил съм 8 години в 149-то в гризлито съм ходил няколко пъти и съм минавал още няколко стотици пъти Ще направя всичко възможно да съм тамFiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
И да седнеш на други маси,не вярвам да те изгони някой,особено ако на масата има мъже... Сега сериозно - мислех да ти дам за ориентир,че ще сме с количка,но се сетих,че е неуместно,там е пълно с майки с колички.Аз ще бъда с шапка на Кока кола в синьо и червено,а с моята половинка ще бъдем в черни тениски с логото на форума - на гърба и кръглия малък "стикер" на гърдите.Мисля,че това е достатъчно.Успех в търсенето!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Dessy написа:Всичко хубаво де, ама имам една последна молба :D понеже никой не познавам няма как да ви разпозная по масите, какво правим тогава...не ми се изпада в смешна ситуация да сядам на други масиNOW: ???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар