за да се види от повече хора (съкварталци,естествено)
Това го приех като личен намек, затова ще си изтрия горния пост
Айде,глупости ся!Изобщо не съм имала това предвид!!!Не съм се изразила правилно и веднага се поправям.Добре дошъл си.Дори се опитваме да вербуваме и един младеж от Люлин,ама нещо не поддава (преди е живеел в Овча купел).Колкото повече хора - толкова по-добре,аз обичам да има калабалък (навалица,демек).
Ами засега денят е сряда, 19.30 -20.00ч. пицария "Гризли".
Къде таз пицария? ОК1, ОК2, старата част ?И някакво упътване може. Днес ще има ли среща?Мога ли да дойда с детето т.е. има ли къде да щъка?
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Ами засега денят е сряда, 19.30 -20.00ч. пицария "Гризли".
Къде таз пицария? ОК1, ОК2, старата част ?И някакво упътване може. Днес ще има ли среща?Мога ли да дойда с детето т.е. има ли къде да щъка?
Ам, няма къде да щъка, понеже има улица. Иначе казваш, че си живял в ОК. Значи би трябвало да знаеш къде е 149-о училище или по-точно Феникса. Ако се спускаш от входа на училището надолу по улицата идва едно малко кръстовище. Като застанеш на него вдясно, в блока, се вижда пицарията. Няма как да не я видиш.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Живял съм в старата част и към ОК2 почти не съм се разхождал, като изключим фитнеса на Митьо Крика(да играя джаги и да пия бира, да не си помислите, че съм тренирал )На снимките видях, че има нещо като градинка пицарията.Днес ще се събирате ли ?
Ex Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Живял съм в старата част и към ОК2 почти не съм се разхождал, като изключим фитнеса на Митьо Крика(да играя джаги и да пия бира, да не си помислите, че съм тренирал )На снимките видях, че има нещо като градинка пицарията.Днес ще се събирате ли ?
Ем, вместо училището, да речем Фитнеса на Митьо Крика, който е в самото училище. Пак е същото. Ами баце, аз не знам да има градинка, а минавах с колата редовно от там. Ето ти и карта: http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=d...search=1Ако не излезе нищо, вкарай следния текст - ЖК ОВЧА КУПЕЛ-2 БЛ.34 ,на мястото за търсене.А иначе днес няма да има. За другата сряда, ама аз няма да мога да дойда - булката има бал. А иначе я кажи ти какво правеше вчера в Борово с един човек с дълга коса, говорехте сладко-сладко. Бях в 2-ката, нямаше как да свиря или да махам.
Ааааа, пихме кафенце Ама беше оня ден.Що така с 2-ката?А за училищата - то доколкото знам са 3 в ОК, а по номера не ги знам - отдавнасъм приключил с тая дейност Баш след фитнеса на около 50 метра имаше една бесна кръчма, как сме се напивали там не е истина. Да не е това пицарията сега ?
Ex Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Ааааа, пихме кафенце Ама беше оня ден.Що така с 2-ката?А за училищата - то доколкото знам са 3 в ОК, а по номера не ги знам - отдавнасъм приключил с тая дейност Баш след фитнеса на около 50 метра имаше една бесна кръчма, как сме се напивали там не е истина. Да не е това пицарията сега ?
Ами не, там е нов блок. На не знам колко време, абе около 1 година е някъде кооперацията. Една шарена. Иначе, да, в понеделник беше, че отивах на работа, а бях свършил плуването. Иначе съм с кракомобила, щото си продадох фиата. Чакам скоро нов да си взема, ама не знам кога. А иначе за училищата - 2 са. Поне аз толкова знам. 149-о в ОК2 и 88 в ОК1. Е, ако се брои, 66-о в старата част, ама не знам дали се води стара част точно там. Има спирка и на 73.
Коментар