Пичове,добре се получи,мисля,срещата миналата сряда,ама викам да ги направим "традиция" - веднъж седмично или на две седмици.Какво ще кажете?Давайте предложения и за кръчми - Иван не искал повече в Таверната,щот нямало една марка бира,а другите били по 3лв. Аз съм навита,където и да кажете,кръчми ми дай на мен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Овча купел
Collapse
X
-
Re: Чат за срещите в Овча купел
Irka_fihi написа:Пичове,добре се получи,мисля,срещата миналата сряда,ама викам да ги направим "традиция" - веднъж седмично или на две седмици.Какво ще кажете?Давайте предложения и за кръчми - Иван не искал повече в Таверната,щот нямало една марка бира,а другите били по 3лв. Аз съм навита,където и да кажете,кръчми ми дай на мен!Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
Ми решихме да се съберем една вечер,да си направим среща на живущите в Ориндж Каунти.Гледах в профилите,че има 7-8 човека,пратих лични на младежите и така.Имаше отсъстващи,естествено,но не можех да очаквам на "първа среща" да дойдат всички.Пихме едни бири,бири...беше весело.Откарахме до 22.30 навън,въпреки че беше хладничко.Забравихме камерата,но направихме 1-2 снимки с телефона.Ще ги качим."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
fihi
Ето и обещаните от Ирка снимки. Извинявам се за качеството, ама с телефона толкова.Казвайте кога ще е следващата среща, ние сме на линия. Само да не е на 21 и 23, че тогава съм дежурен. Но и тогава да се разберете, поне Ирка ще дойде. А ето и снимките. Само две са, ма к’во от това. На следващата среща обещавам повече.
Коментар
-
Дам,нали обещах!По-важното е,че има хора,които искат да идват. Тази седмица наистина я изтървахме,но за другата имайте готовност.Сряда,да речем,и този път на "Гризли". :D Ще пратя линкове към темата на лични,за да се види от повече хора (съкварталци,естествено)"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
bachev написа:Irka_fihi написа:за да се види от повече хора (съкварталци,естествено)FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now
Коментар
-
Dessy написа:bachev написа:Irka_fihi написа:за да се види от повече хора (съкварталци,естествено)Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:Dessy написа:bachev написа:Irka_fihi написа:за да се види от повече хора (съкварталци,естествено)FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now
Коментар
-
bachev написа:Irka_fihi написа:за да се види от повече хора (съкварталци,естествено)"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар