Малиииииииии,как ми се идва,ама пусто,пак е наряд мъжът ми на такива важни дати,ужас!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на палатки и барбекю - хижа Иглика, 23-24 Май 2009
Collapse
X
-
maiska
Последно уговорката е - събота 10 ч. на Пипълс? И каква е идеята с яденето и пиенето - всеки си носи каквото иска или ще събираме пари и ще пазаруваме от Била преди да тръгнем?А, и още един конструктивен въпрос - някой ще води ли деца, кучета или други забавни играчки ПП - имам резервна палатка - ще я взема ако някой закъса
Коментар
-
Там сме.10 часа на Пипълс, след това отиваме до Била, и до една месарница за србска скара.Ако носите нещо, то трябва да са следните неща:1. Пиене, ако няма да купувате, или да докупувате.2. Месо, ако няма да купувате във вид за барбекю.3. Ножове и вилици, чаши, ако използвате подобни неща4. Палатки, дюшеци, спални чували, за да се спи през ноща, който желае5. Музика, във вид на нещо, коео да свири то самосебе си. За койтои му е тихо, и не обича птички.Който носи от вкъщи всичко, и няма да купува чака останалите, които са решили да купуват да се напазаруват. След това заминаваме вкупом нагоре.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Еее колеги аз довечера заминавам към своге с приятели на една виличка и през деня ще гледаме ралито!! Ако нямах какво да правя щях да дойда и аз!! Приятно прекарване!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
maiska
-
deadairplane
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар