Колеги,с kilar организираме среща на палатки, на Витоша. kilar ще пусне снимки.Миналата година бяхме там, и мястото е прекрасно.Носете си пържолаци, въглища...лук...чушки, шишчета, и нещо в което и на което да легнете послед нощ.Допълнително ще направим карта как да се стигне до мястото.Пишете кой ще идва!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на палатки и барбекю - хижа Иглика, 23-24 Май 2009
Collapse
X
-
deadairplane
-
Re: Среща на палатки и барбекю - хижа Иглика, 23-24 Май 2009
GTipo написа:Колеги,с kilar организираме среща на палатки, на Витоша. kilar ще пусне снимки.Миналата година бяхме там, и мястото е прекрасно.Носете си пържолаци, въглища...лук...чушки, шишчета, и нещо в което и на което да легнете послед нощ.Допълнително ще направим карта как да се стигне до мястото.Пишете кой ще идва!Fiat Bravo club plovdiv
Коментар
-
Re: Среща на палатки и барбекю - хижа Иглика, 23-24 Май 2009
GTipo написа:Колеги,с kilar организираме среща на палатки, на Витоша. kilar ще пусне снимки.Миналата година бяхме там, и мястото е прекрасно.Носете си пържолаци, въглища...лук...чушки, шишчета, и нещо в което и на което да легнете послед нощ.Допълнително ще направим карта как да се стигне до мястото.Пишете кой ще идва!
Коментар
-
Е все ще се намери едно място в някоя от палатките ..... А снимки на мястото където ще се лагерува, утре.Ще се тръгва в събота сутринта, ако е хубаво времето. Мисля около 8.30-9.00 да съм там, за да запазя място за палатките.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
По-добре да намерим повечко палатки.Моята е за 3-ма, ама поне чували трябват. В практикер за по 19лв. Стават за такива неща.Аз си спя с един надуваем дюшек, той е задължителен.kilar ще ходи да запази поляната и да джафка по минаващите да не ни вземат полянката, който иска се включва в нашата сметка и отива направо там. Аз ще организирам един излет до месарницата за пържолаци, въглища и тн. сутринта.Срещата нека да е на Пипълс, 10 часа. От там имам една супер месарница на пазар Красно село, за сръбска скара. Има и Била. За другото!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар