Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на палатки и барбекю - хижа Иглика, 23-24 Май 2009

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Среща на палатки и барбекю - хижа Иглика, 23-24 Май 2009

Колеги,с kilar организираме среща на палатки, на Витоша. kilar ще пусне снимки.Миналата година бяхме там, и мястото е прекрасно.Носете си пържолаци, въглища...лук...чушки, шишчета, и нещо в което и на което да легнете послед нощ.Допълнително ще направим карта как да се стигне до мястото.Пишете кой ще идва!
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Re: Среща на палатки и барбекю - хижа Иглика, 23-24 Май 2009

Коментар

GTipo написа:
      Колеги,с kilar организираме среща на палатки, на Витоша. kilar ще пусне снимки.Миналата година бяхме там, и мястото е прекрасно.Носете си пържолаци, въглища...лук...чушки, шишчета, и нещо в което и на което да легнете послед нощ.Допълнително ще направим карта как да се стигне до мястото.Пишете кой ще идва!
      Колега кога ще се тръгва ?Там сме за копона
      Fiat Bravo club plovdiv

Коментар

GTipo написа:
        а няма да идвам аз ви не пииите ли на такива места,каде забр.ракията.

Коментар

Много ми се идва и на мен!!! Ама нямам палатка :D

Коментар

Е все ще се намери едно място в някоя от палатките ..... А снимки на мястото където ще се лагерува, утре.Ще се тръгва в събота сутринта, ако е хубаво времето. Мисля около 8.30-9.00 да съм там, за да запазя място за палатките.
            Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
            Трезвен ТУК не пиша!
            Un Italiano Vero

Коментар

Може и аз да дойда. Но понеже палатка нямам провери къде може да спи наоколо - каква е тази хижа Иглика ?

Коментар

По-добре да намерим повечко палатки.Моята е за 3-ма, ама поне чували трябват. В практикер за по 19лв. Стават за такива неща.Аз си спя с един надуваем дюшек, той е задължителен.kilar ще ходи да запази поляната и да джафка по минаващите да не ни вземат полянката, който иска се включва в нашата сметка и отива направо там. Аз ще организирам един излет до месарницата за пържолаци, въглища и тн. сутринта.Срещата нека да е на Пипълс, 10 часа. От там имам една супер месарница на пазар Красно село, за сръбска скара. Има и Била. За другото!
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Аз ще дойда да ви видя по някое време...

Коментар

За мен не е проблем да си купя една палатка само че не разбирам много от тези неща ...И дано не я ползвам само веднъж

Коментар

Добър ден и от мен :D Била съм в хижа "Иглика" и честно казано за тия, които нямат палатки- по-добре си купете, отколкото да спите в хотела! Мизерно е
                      : )))

Коментар

Май и ние ще дойдем на тази среща тъкму ще науча "dzvqroto-qnisZ" че е добре до ходиш на палатка!

Коментар

Коментар

Коментар

Е, шефовете решават Аз съм изпълнител само Днес ходихме до мястото във Витоша че и пообиколихме малко. По късно ще кача снимки.А и trace ако се е върнал вече че той продължи нагоре а ние се отказахме ще добави още снимки.

Коментар

Working...
                              X