Ако времето се пооправи и не прилича на днешната е..на виелица, хората от Ямбол, Сливен, Бургас и всички заинтересовани в региона (и не само от този) са поканени на сбирка на летището на Сливен на 06.02.2005 - Неделя. Най-вероятния час на събирането ще е 11:00. Вероятно от там ще се ходи някъде на друго място, защото вятъра на тая писта е меко казано непоносим. Но пък има и вариант за гонки ако времето е хубаво, защото там се събират и други коли. Така че си вземайте ушанки, дебели дрехи и ръкавици - може и дърва за огрев. И вземете и повечко познати, братя, сестри и фенове с вас - да стане хубава компанията. :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СРЕЩА НА ПИСТАТА В СЛИВЕН - ОТМЕНЯ СЕ ЗА 27.02!!!
Collapse
X
-
Приятели, времето в Сливен постоянно се влошава. Дано от утре да почне да се оправя, ама като гледам прогнозите...Сняг няма много, има-няма 1-2 см, и то не навсякъде, но излезе доста силен вятър (по сливенски).Пиша това днес, щото до неделя повече няма да съм на работа и няма да имам достъп до интернет. Сливенлии ще бъдем на пистата каквото и да е времето, вие си преценете дали да идвате.(Времето не е по-различно от миналата неделя, когато ходихме в Карнобат, така че който не го плаши такова време, ще дойде )
Коментар
-
ПРОМЯНА ! ! !
ПРОМЯНА !!!цитирам :"Пътищата в района на Варна, Бургас, Каварна, Добрич, Силистра, Хасково и Тополовград бяха обявени за непроходими, не се препоръчват пътувания""Обявено е бедствено положение и в Ямболска област, а на първокласния път към Бургас в района на Калояново, три тира се преобърнаха от силния вятър и движението беше отклонено. Движението по главния път Бургас-София беше блокирано в района на село Ветрен; в бургаската община Руен също обявиха бедствено положение."При създалото се положение предлагам срещата да се отсрочи за 27.02.2005
Коментар
-
Среща все пак се състоя, въпреки факта, че времето в края на седмицата ни пообърка. Вчера бе слънчево, сухо и ...студено. Но както знаете нас това не ни спира. Срещата не беше чак толкова "мини", тъй като имаше хора от Ямбол, Сливен и Карнобат. Бяхме повече хора с повече коли от миналата неделя в Карнобат. Появиха се и други автомобили - най-вече голфченца. Имаше няколко гонки (даже и аз се включих за сефте, и предвид по-слабата кола на "противника" (Дедра 90 к.с.) спечелих :D ).Снимки най-вероятно ще се появят тук:http://www.alfaromeo-bg.com/forum/vi...=1496&start=15 , благодарение на Alfa_user. Алекс, ЧАКАМЕ!Следващата среща остава за 27.02 на същото място и вероятно по същото време.
Коментар
-
Re: Браво
Mitko написа:Браво бе маниаци. Ние с Crash, emdless4, kilar и Tempra традиционно се качихме на Вакарел. Няма да ви казвам какъв студ брахме ама машините не ни подведоха.
Коментар
-
Ами за съжаление нищо не мога да кача, защото идиотите в нашия ЛАН са сложили идиотско прокси, което ми блокира достъпа до форума... Има 3 клипчета (или 4...) които можете да видите на адрес :http://free.datacom.bg/browse/alfa_user/video/Разбира се, не всичко там е от пистата в Сливен...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар