Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лятна среща на форума - кога и къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Узана не съм ходил,май съм за бой,при положение ,че ми е сравнително близо! С кеф бих отишъл там,колкото до трявна,за там имам мнение,но не знам как ще се съберем множко коли...не се сещам,но все си мисля,че бе малък паркинга пред двата хотела които са над Трявна... Преди две години почивах в хотел "Бръшлян" в разположен на практика в боровата гора,с чудна гледка към самия град...Освен самия хотел,до него има и бунгала,пак на обслужване от хотела,цените особено за бунгалата са изгодни,а къщичките наистина са хубави...който не му изнася ,кеф му хотела и по-големия лукс в него,за всекиго по нещо...и за тези които искат малко лукс и за тези които не могат да си позволят скъпа нощувка! ето и линк към самите бунгала http://www.bulgaria-holiday-travel.c...0%A0%D0%91-704 и към целия комплекс http://www.tryavna.bg/web/brashlyan/hotels.htm обаче сега като се замислям,малко ми се види,но наблизо има и друг хотел... А обстановката е чудна!
    ex.Мареа ТД100

Коментар

Ето възможните дати през ЮЛИ :04 и 05 Юли11 и 12 Юли18 и 19 Юли25 и 26 Юли

Коментар

Мен ако питате - мислете КОГА да бъде срещата!С Миро другата седмица ще се разходим до Узана да огледаме и запазим хотел

Коментар

04 и 05 Юли
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Коментар

Ако трябва да чакаме и тази анкета, срещата ще стане есенна Но ако държите...

Коментар

Kuku написа:
                Мен ако питате - мислете КОГА да бъде срещата!С Миро другата седмица ще се разходим до Узана да огледаме и запазим хотел
                Обадете се като идвате, мога и аз да дойда с вас. Точно на хотел Еделвайс управителят му ми е приятел. Става дума за този хотел , който е показал BUH http://pochivka.bg/o-880-хотел_еделвайс

Коментар

Ще се обадим - това беше първото нещо, което Миро предложи

Коментар

дравейте колеги аз съм съгласен за 11 и 12 юли.След тази дата когато и да кажете съм ЗА.....................................
                    ..............

Коментар

peho написа:
                      Kuku написа:
                      Обадете се като идвате, мога и аз да дойда с вас. Точно на хотел Еделвайс управителят му ми е приятел. Става дума за този хотел , който е показал BUH http://pochivka.bg/o-880-хотел_еделвайс
                      Да не бъркам, ама и аз точно него имах предвид.Спомням си от предния път, че стаите бяха доста прилични, в ресторанта имаше сватба, а с ЯворМитев си бяхме харесали една мацка от сватбарките А пък сутринта имаше една огромна шведска маса...Май е излишно пускането на анкета за място, като гледам.П.П. Бъркам. Хотелът, в който бяхме се казва Импулс. Като ходите, огледайте и него. Между другото може и аз да се присъединя към вас, да се разходя малко... Ще се чуем.

Коментар

Кики правилно го каза!Няма смисъл от анкета!Предполагам никой няма да има нищо против! Ако е така да поеме той организацията!Успех в начинанието и дано се съберем повече колеги!

Коментар

Колеги,като гледам снимки от хотела е много шик и съм твърде ЗА,оба4е помислете ако се съберем пове4е от 100 души ще има ли механа или ресторант,които ще ни побере?мястото е супер бил съм там все пак е в моят регион до нови срещи
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Датата не трябва да съвпада с изборите според мен. А те са два пъти това лято. Не искам да политизирам темата, но освен армията на негласуващите има и други армия - на хората, които искат да гласуват.
                            Стояха зверчета
                            Около плета
                            В тях стреляха
                            И те умираха

Коментар

Хайде пускайте анкета за мястото на срещата. Какво стана със морето , палатки , ала бала....За Калиакра имаше предложение и назад в темата..... Узана та Узана , няма проблем но нека да се направи една анкета със краен срок за гласуване. Лошо няма
                              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

А кога ще бъдат изборите?

Коментар

Working...
                                X