Узана не съм ходил,май съм за бой,при положение ,че ми е сравнително близо! С кеф бих отишъл там,колкото до трявна,за там имам мнение,но не знам как ще се съберем множко коли...не се сещам,но все си мисля,че бе малък паркинга пред двата хотела които са над Трявна... Преди две години почивах в хотел "Бръшлян" в разположен на практика в боровата гора,с чудна гледка към самия град...Освен самия хотел,до него има и бунгала,пак на обслужване от хотела,цените особено за бунгалата са изгодни,а къщичките наистина са хубави...който не му изнася ,кеф му хотела и по-големия лукс в него,за всекиго по нещо...и за тези които искат малко лукс и за тези които не могат да си позволят скъпа нощувка! ето и линк към самите бунгала http://www.bulgaria-holiday-travel.c...0%A0%D0%91-704 и към целия комплекс http://www.tryavna.bg/web/brashlyan/hotels.htm обаче сега като се замислям,малко ми се види,но наблизо има и друг хотел... А обстановката е чудна!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лятна среща на форума - кога и къде?
Collapse
X
-
deadairplane
-
Kuku написа:Мен ако питате - мислете КОГА да бъде срещата!С Миро другата седмица ще се разходим до Узана да огледаме и запазим хотел
Коментар
-
peho написа:Kuku написа:Мен ако питате - мислете КОГА да бъде срещата!С Миро другата седмица ще се разходим до Узана да огледаме и запазим хотел
Коментар
-
Колеги,като гледам снимки от хотела е много шик и съм твърде ЗА,оба4е помислете ако се съберем пове4е от 100 души ще има ли механа или ресторант,които ще ни побере?мястото е супер бил съм там все пак е в моят регион до нови срещиFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Хайде пускайте анкета за мястото на срещата. Какво стана със морето , палатки , ала бала....За Калиакра имаше предложение и назад в темата..... Узана та Узана , няма проблем но нека да се направи една анкета със краен срок за гласуване. Лошо нямаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар