Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лятна среща на форума - кога и къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мисля че идеята е добра и би било равностойно ако е на централно географско място срещата.И аз ще дам един глас за Узана.Добре е срещата ако се състои по време на на някой уикенд т.е. /петък,събота и неделя/,тъй като се почива.А който иска да ходи на почивка и на море за по дълъг период от време,спокойно ще има и тази възможност.
    Уважавам тези,които ме уважават!
    Clube do Marea!

Коментар

Immortal написа:
      Аз само да вметна, седейки на стола и взирайки се в календара на отсрещната стена:30 Юни (респ.01 Юли) са вторник и сряда - така че автоматично според мен отпадат.Колкото и да е сезон на отпуските, едва ли целия форум ще си вземем отпуска по едно и също време Дните трябва да са петък/събота/неделя, пък който ще след това (или преди това) - да почива още 2 седмици.Искам да предложа и още едно място, подходящо за национална среща - местността Узана край Габрово.Там сме били преди години на ФИАТска среща, колегите които бяха там - знаят.Има доста добър хотел, има и място за палатки. Наблизо има доста туристически атракции, а и в местността се намира географският център на България.Само предлагам, разбира се, не държа да е там... както знаете ще дойда навсякъде
      Аз съм с двете ръце за Узана и лично се ангажирам да ви уредя екскурзия до Дряновския Манастир в съботния ден (с обяд и биричка) на около 25 км от Узана е и с някой колеги сме ходили !
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Епа нема се цепим от колектива Пишете ме и мене за Узана
        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Много кофти точно след като се съгласих със датата на срещатата се сетих че тогава няма да мога да доида защото съм на Сватба но ако се отмени малко няма проблеми аз казах че съм навит.
          ..............

Коментар

BUH написа:
            Епа нема се цепим от колектива Пишете ме и мене за Узана
            И аз съм навит и ще доида кадето кажете и когато кажете няма никакъв проблем тамсме кадето е и колектива......С две раце съм аз!!!
            Fiat Bravo club plovdiv

Коментар

coolboby написа:
              ..........П.С. Бихме могли да откраднем идеята и да получим всичко на готово от Алфистите, имам предвид срещата им в Трявна!
              Мисля си че Трявна няма да е много подходящо място, особенно за много коли. А от Узана до Трявна не е много далече, може лесно да се посети, ако имат такова желание хората. И пак смятам че там ще е трудно паркирането на много коли.

Коментар

Това също го има!Центъра на Трявна е недостъпен за коли!

Коментар

Като гледам първото предложение е Хижа Узана През миналите празници обиколих малко района - Дряново, Дряновския Манастир, Трявна, Габрово ...Трявна е станал много красив град но не знам дали ще намерим хотел който да ни побере. Гледам над града са направили някакви големи комплекси но не знам как са цените там.И моето мнение е че сега е справедливо срещата да е по централно в Северна България - досега повечето срещи бяха на юг от Балкана.--> Тези които бяха на Хижа Яна няма как да не си спомнят колко добре си изкарахме миналото лято <--

Коментар

ilkor написа:
                    ...Трявна е станал много красив град но не знам дали ще намерим хотел който да ни побере. Гледам над града са направили някакви големи комплекси но не знам как са цените там.
                    Със сигурност има хотели в Трявна, които да ни съберат. Например "Калина палас". Бях там преди месец и половина, страхотен е. Всъщност той е на практика над Трявна, но от хотела до центъра на града се стига пеша за 10 минути. За цените - височки са, но за мен си струват за това, което получавам.След срещата в запуснатия х-л "Панорама" аз съм за среща в хотел, предлагащ истински добри условия, макар да съм сигурен, че това предложение няма да се приеме.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

За мен цената на нощувката е без значение но има хора които не биха дошли ако се обяви цена за хотел от по 50+ лева на човек.Идеалният вариант е да има избор но това ще усложни организацията.

Коментар

Сега се сетих, че във форума съм пускал и 1 снимка пред хотела:
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

аз също съм съгласен за х.Узана. Много яко съм си изкарвал там.Само неразбрах: има ли вече конкретна дата избрана?
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

В "Калина Палас" е към 70-80лв. двойната стая, ако не се лъжа...В самия град Трявна има семейни хотели с прекрасни условия за 40-50лв. двойна стая, а има и къщи в които леглото струва 15лв.На събора на АлфаРомео миналата седмица бяха към 15 коли и проблем с паркирането не е имало но просто се бяхме разпиляли из хотелите по целия град.Мисля, че Узана наистина е по-добрия избор!

Коментар

Няма ли да определяме вече дата на срещата и да пускаме анкета за мястото? Не остана време, лятото дойде.

Коментар

в Узана нещо което ми се стори подходящо за нашето мероприятие АКО всички са навити за Узана де ....http://pochivka.bg/o-880-%D1%85%D0%B...B0%D0%B9%D1%81
                                Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Working...
                                X