Мисля че идеята е добра и би било равностойно ако е на централно географско място срещата.И аз ще дам един глас за Узана.Добре е срещата ако се състои по време на на някой уикенд т.е. /петък,събота и неделя/,тъй като се почива.А който иска да ходи на почивка и на море за по дълъг период от време,спокойно ще има и тази възможност.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лятна среща на форума - кога и къде?
Collapse
X
-
Immortal написа:Аз само да вметна, седейки на стола и взирайки се в календара на отсрещната стена:30 Юни (респ.01 Юли) са вторник и сряда - така че автоматично според мен отпадат.Колкото и да е сезон на отпуските, едва ли целия форум ще си вземем отпуска по едно и също време Дните трябва да са петък/събота/неделя, пък който ще след това (или преди това) - да почива още 2 седмици.Искам да предложа и още едно място, подходящо за национална среща - местността Узана край Габрово.Там сме били преди години на ФИАТска среща, колегите които бяха там - знаят.Има доста добър хотел, има и място за палатки. Наблизо има доста туристически атракции, а и в местността се намира географският център на България.Само предлагам, разбира се, не държа да е там... както знаете ще дойда навсякъдеAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
coolboby написа:..........П.С. Бихме могли да откраднем идеята и да получим всичко на готово от Алфистите, имам предвид срещата им в Трявна!
Коментар
-
Като гледам първото предложение е Хижа Узана През миналите празници обиколих малко района - Дряново, Дряновския Манастир, Трявна, Габрово ...Трявна е станал много красив град но не знам дали ще намерим хотел който да ни побере. Гледам над града са направили някакви големи комплекси но не знам как са цените там.И моето мнение е че сега е справедливо срещата да е по централно в Северна България - досега повечето срещи бяха на юг от Балкана.--> Тези които бяха на Хижа Яна няма как да не си спомнят колко добре си изкарахме миналото лято <--
Коментар
-
ilkor написа:...Трявна е станал много красив град но не знам дали ще намерим хотел който да ни побере. Гледам над града са направили някакви големи комплекси но не знам как са цените там.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
В "Калина Палас" е към 70-80лв. двойната стая, ако не се лъжа...В самия град Трявна има семейни хотели с прекрасни условия за 40-50лв. двойна стая, а има и къщи в които леглото струва 15лв.На събора на АлфаРомео миналата седмица бяха към 15 коли и проблем с паркирането не е имало но просто се бяхме разпиляли из хотелите по целия град.Мисля, че Узана наистина е по-добрия избор!
Коментар
-
в Узана нещо което ми се стори подходящо за нашето мероприятие АКО всички са навити за Узана де ....http://pochivka.bg/o-880-%D1%85%D0%B...B0%D0%B9%D1%81Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар