Ти сега караш ли ни се? Понеже писането с главни букви се възприема като викане. А защо след като е лятна среща трябва да е задължително на жегата в навалицата, вместо да е на прохладно и спокойно място, където да се получи една приятна, отмаряща среща?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лятна среща на форума - кога и къде?
Collapse
X
-
Извиняваи колега за главните букви,а между другото на плажа в 2 през ноща си е хладно,а и ставаше въпрос за JULY MORNING нали се сещаш.Това го имаше като предложение от хора от цялата страна и аз просто го подкрепих.А между другото където и да е ТАМ СМЕ.Планината също има своя 4ар през лятото ама се говореше за палатки,а ве4ер там е по-хладно.Може да има хора с малки деца помислете и за тях.До виждане на живо надявам се...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Аз само да вметна, седейки на стола и взирайки се в календара на отсрещната стена:30 Юни (респ.01 Юли) са вторник и сряда - така че автоматично според мен отпадат.Колкото и да е сезон на отпуските, едва ли целия форум ще си вземем отпуска по едно и също време Дните трябва да са петък/събота/неделя, пък който ще след това (или преди това) - да почива още 2 седмици.Искам да предложа и още едно място, подходящо за национална среща - местността Узана край Габрово.Там сме били преди години на ФИАТска среща, колегите които бяха там - знаят.Има доста добър хотел, има и място за палатки. Наблизо има доста туристически атракции, а и в местността се намира географският център на България.Само предлагам, разбира се, не държа да е там... както знаете ще дойда навсякъде
Коментар
-
///// написа:Наистина е голям проблема! Вече трябва да се мисли за 100 места... примерно! И колко коли - да кажем 50 паркоместа! Ами да видим кои от предложените дестинации отговарят на тези условия! Плюс варианта да се спи на палатки!
Коментар
-
peho написа:///// написа:Наистина е голям проблема! Вече трябва да се мисли за 100 места... примерно! И колко коли - да кажем 50 паркоместа! Ами да видим кои от предложените дестинации отговарят на тези условия! Плюс варианта да се спи на палатки!
Коментар
-
Както знаете Узана е баш центъра на България!Аз съм за Узана, не само защото ми е на 40-50 километра, а защото мисля е най-коректно спрямо всички! Много по-трудно ще му е на някой от п*чка му лелина-Перник(примерно) да се вдигне чак до Варна,Бургас(примерно)Справедливо е да е Узана!Ако Узана присъства в анкетата, ще гласувам за нея!Ако я няма, ще мисля!Дано тоя път да не ми мине котка път с тая среща на форума, защото все неприятни работи се случват покраи тия срещи!Лек ден П.С. Бихме могли да откраднем идеята и да получим всичко на готово от Алфистите, имам предвид срещата им в Трявна!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар