Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лятна среща на форума - кога и къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Jivko Georgiev написа:
    reter написа:
    Jivko Georgiev написа:
    Имам скромно предложение : Защо не се направи анкета за това дали да е в централна България или в морската част ? Като се избере къде да е , да се направи анкета с възможните дестинаций П.П - 100% За да е след 15 Юли и да е на палатки ( Имам кандидатстудентски изпит в ТУ а много искам да дойда на срещата ) , но все пак каквото реши булшинството
    колега ти си човека.. пускай тема
    Колега ама ти сериозно ли ? Това многоточие ме притеснява
    тва вместо запетайка
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Колеги, не обръщайте темата на чат.Ако някой има конкретно предложение за място, за което може да съдейства и помогне с организацията - да пише.На последната среща бяхме над 70 човека така че мястото трябва да има възможност да ни побере.Желателно е и да не е особено луксозно - т.е да има поносими цени за да е достъпно за всички желаещи.Понеже времето напредна според мен предложението за време през Юни трябва да отпадне.

Коментар

Допълних листата с предложенията на колегите!Сливен Хисаря Трявна Априлци Старозагорските минерални бани Гърция - Тасос Гърция - Крит Силистар Каварна Калиакра Тюленово Крапец Еленския балкан Камен Бряг Слънчев бряг / Несебър Сопот къмпинзите край камчия Лесидрен - филмовата резиденцияРавдаСв.ВласЕленитес.Ахелой - комплекс "Лозана"Като най-вероятен месец за срещата се очертава юли - поне за сега! Днес и утре ще е валидна тази анкета и после ще пускаме друга с дестинациите и конкретната дата!Хайде, колеги, давайте КОНКРЕТНИ предложения за дестинации!

Коментар

аз съм за навсякаде освен гърция,сл. бряг и несебър и св влас
          Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Здравейте колеги аз имам едно предложение.Ако има повече еднодушни да се съберем във Ловеч така си делим разстоянието от всякъде.
            ..............

Коментар

///// написа:
              Допълних листата с предложенията на колегите!Лесидрен - филмовата резиденция язовир Сопот, близо до ТетевенКато най-вероятен месец за срещата се очертава юли - поне за сега! Днес и утре ще е валидна тази анкета и после ще пускаме друга с дестинациите и конкретната дата!Хайде, колеги, давайте КОНКРЕТНИ предложения за дестинации!
              Едно уточнение:Имах предвид, че филмовата резиденция в Лесидрен (или бунгалата, които също са там) е близо до язовир "Сопот". Така че - не би трябвало да се разглеждат като две различни дестинации...
              Прикачени файлове
              Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
              Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

karloson написа:
                ///// написа:
                Допълних листата с предложенията на колегите!Лесидрен - филмовата резиденция язовир Сопот, близо до ТетевенКато най-вероятен месец за срещата се очертава юли - поне за сега! Днес и утре ще е валидна тази анкета и после ще пускаме друга с дестинациите и конкретната дата!Хайде, колеги, давайте КОНКРЕТНИ предложения за дестинации!
                Едно уточнение:Имах предвид, че филмовата резиденция в Лесидрен (или бунгалата, които също са там) е близо до язовир "Сопот". Така че - не би трябвало да се разглеждат като две различни дестинации...
                Коригирах - така нали е добре?

Коментар

Sedmaka написа:
                  Здравейте колеги аз имам едно предложение.Ако има повече еднодушни да се съберем във Ловеч така си делим разстоянието от всякъде.
                  Колега, не разбрах - Ловеч, като предложение за десинация ли е или като сборен пункт за организиране на колона?

Коментар

Колега Аз съм навит стига и другите колеги да са на това мнение.
                    ..............

Коментар

Коментар

///// написа:
                        Допълних листата с предложенията на колегите!Сливен Хисаря Трявна Априлци Старозагорските минерални бани Гърция - Тасос Гърция - Крит Силистар Каварна Калиакра Тюленово Крапец Еленския балкан Камен Бряг Слънчев бряг / Несебър Сопот къмпинзите край камчия Лесидрен - филмовата резиденцияРавдаСв.ВласЕленитес.Ахелой - комплекс "Лозана"Като най-вероятен месец за срещата се очертава юли - поне за сега! Днес и утре ще е валидна тази анкета и после ще пускаме друга с дестинациите и конкретната дата!Хайде, колеги, давайте КОНКРЕТНИ предложения за дестинации!
                        ХИСАР хайде да не обиждаме хората от ХИСАР които се чудят как така градът им го прекръстиха фирми които правят пътни знаци и продължват да произвеждат табели с надпис Хисаря
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                          ///// написа:
                          ХИСАР хайде да не обиждаме хората от ХИСАР които се чудят как така градът им го прекръстиха фирми които правят пътни знаци и продължват да произвеждат табели с надпис Хисаря
                          Така е.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

аиде да ораничим месеците зада е по лесно и още една тема за мястото
                            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

И така - днес е последния ден за гласуване за избор на месец! Като, според гласуването се очерава да е юли!Ето и списъка с предложенията за дестинациите:СливенХисарТрявнаАприлциСтарозагорски те минерални баниГърция - ТасосГърция - КритСилистарКаварнаКалиакраТюленовоКрапецЕленския балканКамен БрягСлънчев бряг / НесебърСопоткъмпинзите край камчияЛесидрен - филмовата резиденцияРавдаСв.ВласЕленитес.Ахелой - комплекс "Лозана"Ловеч

Коментар

КОЛЕГИ,АЗ ПРЕДЛАГАМ КОНКРЕТНА ДАТА 30.06.2009,А ОТНОСНО МЯСТОТО ДА СЕ ГЛАСУВА,НО ЩЕ Е ДОБРЕ ДА Е НА МОРЕТО НАЛИ ВСЕ ПАК Е ЛЯТНА СРЕЩА :D
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X